Zumzugukodummuzzingillatirim CmreKsidar Senin attıklarından 2 hoş bunlar da huysuz Umiko ile bulduklarım kdkdkd tasarım istersen var 🤣
CmreKsidar Zumzugukodummuzzingillatirim ay 2. Bayıldım bu kadar büyük olmaz ama olabilir teşekkür ederim varsa bulursan yolla yine son dakika bile fikir değiştirebilirim 🌸❤️
Zumzugukodummuzzingillatirim cahillesohbetikestim bende beğendiklerimi attım aşko. Ama hepsi çok hoş. Ve farklı yerlere de uyumlu…
Zumzugukodummuzzingillatirim CmreKsidar aşko bulurum dur pinterest reyise bakayım daha detaylı… Doldururum buraları.
CmreKsidar Zumzugukodummuzzingillatirim doldur doldur ben baya baktım ama bebekle çok bakamadım sen at fırsat bulunca ben bakarım illa çiçek böcek olmasına gerek yok.❤️
Zumzugukodummuzzingillatirim CmreKsidar Daha bakıyorum. Hoşuna giderse elimde görsel yok. Ama yaşarlar sana dövmecin omuriliğin boyunca ensende kafası olacak şekilde yılan. Ama dümdüz yılan değilde hani bir yere dikiş atarsın bi girip çıkar ya iplik öyle duruyor. Yani senin vücudunun da parçasıymış gibi. Umarım anlatabilmişimdir dldödödşdşf
CmreKsidar Papatyaaa__ ya ilk attığınız güzelmiş tabi bu kdar büyük istemiyorum daha minimal şekilde yaptırabilirim 🌸
Papatyaaa__ CmreKsidar 1ciyi aynen minimal yaptırabilirsiniz zaten 2 3 ve 4e bakılırsa 1bence minimal onların yanında🥰🫶ben yaptırırım ama malesef ki eşim dövmeye karşı🥲yaptırsan 1ciyi yaptırırdım
CmreKsidar Papatyaaa__ ya dövme bağımlılık gibi bir kere yaptırınca gerisi geliyor suan 3 dövmem var cumartesi kızımın adını yazdıracağım birde bunu istiyorum. Benim eşimde dövme seviyor bazı aşırı şeylere izin vermiyor verse neler yaptırırım da 😂
CmreKsidar Zumzugukodummuzzingillatirim yok kuzum yılan fobim var oyuncağına bile tahammülüm yok 😂 bide söyle birşey beğendim. Aslında attığın 4. Efso ama benim koca bu kdar büyükten hoşlanmıyor 😂
Zumzugukodummuzzingillatirim CmreKsidar ayyy kocalar kapatılsın dkdldld Benimkide Baphomet ve göğüs altı dövmelere izin vermiyor. Baphomet diyince sanki vajinaya patlıcan yaptırıcam (o… Dövmesi) demişim gibi bakıp görünce senden kaçmam için mi istiyorsun diyor… Gıcık herifler dödçdçdöd