CmreKsidar Selam bugün 2. Postum ama cumartesi günü dövme yaptıracağım. Sırtıma söyle bişey istiyorum gördüğünüz beğendiğiniz bu tarz görsel varsa atarsanız sevinirim. 🌸
zeynepnilda12 CmreKsidar Yaaaa ikiside çok hoşş ben ikisi arasında çok kararsız kaldım ilk attığınız çok çekici ❤️🔥😍😂😂
CmreKsidar zeynepnilda12 ya öyle mi bu tarz bisey istiyorum ama net kararda vermedim ☺️ Teşekkür ederim 🌸
CmreKsidar Pinklove kelebek dövmesinden hiç hoşlanmam normalde ama bu hoşuma gitti farklı duruyor teşekkürler 🌸
Aleynacamoglu CmreKsidar Canım benimde bu tarzlar hoşuma gidiyor fakat senin zevkin mi bilemem ama öneri yapmak istedim yardımcı olur belki diye😘
Mlkengn CmreKsidar ay kelebeği bende normalde çok estetik bulmam ama bayıldım bunun zarifliğine. Yazı da güzel ama okumak için yandan bakmak lazım o biraz değişik geldi 😂🤦♀️
CmreKsidar Mlkengn aslında okumalarına gerek yok diye düşünüyorum ben bilsem yeter onlar estetik olarak görsün yeter 😂 demi kelebek olan benimde hoşuma gitti ama ne yaparım bilmiyorum 🤎
CmreKsidar 1Gozde1Yusuf- ya kelebekli önde gidiyor bende çok beğendim normalde kelebek dövmesi sevmememe rağmen 🤎