Roses44 Deletedmom_50 ay bende sinir oldum eşim gitmis sonucu almaya 10 gün demişler dış labaratuvara gönderiyoruz demişler.Esim hastaneyi birbirine katmış 10 gün olduğunu bilsek verirmiydik diye.Yok yani gidip devlette verecem.
Deletedmom_50 Roses44 yok artık gerizekalilar verdiğin tes neymiş sanki bak bizede 3 gün dediler ama 2 gün bile dolmadan cikiyo yani bu salaklar bide özel olacak devlet ondan daha iyiymiş demek ki
Deletedmom_50 Gzo yaaaaa çok merak ediyoruz yaşadığı kolay değil tabiki ama burda bi kardes gibi olduk birbirimizin iyi olması bizi de mutlu edyo inşallah iyilerdir bebeğine tez vakitte hayırlısı ile kavuşur inşallah
Roses44 Deletedmom_50 Çok sinir oldum canım ya boşa birde bir sürü para verdik pazartesi normalde verecektim eşim gecikmesin hemen verelim deyince ozelde.
Roses44 Gdmr Bende sirkeli suyu soracaktım hocaya bakayım ne diyecek aslında iki kez alt bolgemi dusun altına girip yikiyorum
Deletedmom_50 Roses44 kız bu arada duşta da şampuan felan afedersin alt bölgene degdirme hamilelikte yasak
Gdmr Roses44 yani bana progestanı temizlemesi için sirkeli su iyi olur demişti doktorum canım ya bide şey diyorlar cherryberry kullanmakta iyi geliyormuş onuda söylücem doktoruma günde 1 tablet yutuluyor trendyolda baya indirimde
Roses44 Gdmr anladım canım ama bence o tarz ürünleri trendyoldan alma ben vitamin almıştım barkodunu okuttum sahte çıktı eczanede daha güvenli bir daha o tarz ürünleri almadım
Deletedmom_50 Gdmr kuzum idrar tahlili onemsizmis doktorum dedi önemli olan idrar kültürü dedi imdada çıkarsa enfeksiyon var demek anlamına gelir dedi ikimizde de yok yani
Servikal Deletedmom_50 devletin aciline gittin mi idrar tahlili alıyorlar mı genelde yapmıyorlar sanki beta zamanı gittim kabul etmediler çok bastan savmalar ultrasyon tek bakıyolar
Deletedmom_50 Servikal canım ilk doktora gideceksin kadın doğuma o yapacak acildeki gerizejalilar bostan yere bana 4 gün antibiyotik kullandirdi
Gdmr Deletedmom_50 tabii kız öyle olsa dr antibiyotik verirdi bana sadece monurol şase vermişti ama bu progestandan cekiyorum cokkk akıyorrrr devamlı kuru temiz tutmaya çalışıyorum
Roses44 Deletedmom_50 250 TL ama olsun yani 10 gün nedir ya çok sacma öyle seymi olur birdaha asla bilsem zaten yaptirmazdim
Deletedmom_50 Gdmr mallar bana bostan yere verdi işte 4 gün kullandım ben progestani ağızdan alıyorum Allah’tan ki günde bi kez içtim 😀🤣