Deletedmom_50 Roses44 he ya şükür yokmuş bende ben biliyordum zaten durumumu sasiriyordum kendime yani çünkü enfeksiyon olan kişilerin durumunu az çok biliyorum bende hiç bi belirti yoktu
Roses44 Deletedmom_50 ay bende sinir oldum eşim gitmis sonucu almaya 10 gün demişler dış labaratuvara gönderiyoruz demişler.Esim hastaneyi birbirine katmış 10 gün olduğunu bilsek verirmiydik diye.Yok yani gidip devlette verecem.
Roses44 Servikal Evet canım idrar tahlilinde yüksek çıkan şeylere göre kültür istiyor serklajdan sonra önemli valla ne akıntı ne enfeksiyon bitiyor
myangelson Gdmr evet bir de doğum yapınca daha kötü oluyor insan kendimden biliyorum sürekli birşeyler sorulması falan bunaltiyor insani
Gdmr myangelson kesinlikle öyle soru sormak yerine iyi motive edici konuşmak gerekiyor.Cok zor kolay değil yaşadığı durum travmatik malesef…
myangelson Deletedmom_50 bilmiyorum bana hesabımı sildircem dedi sonrasında baktım ismi deletedmom oldu yazdigima da cevap vermemişti sildirdi herhalde dedim
myangelson Gdmr evet bizzat kendim de yaşadığım için insan bunaliyor çok sürekli soru sürekli soru zaten zor bir süreç geçirdiğinden insan kaldiramiyor böyle olunca
Gdmr Roses44 söyledim doktora da öyle bi geçiştirdi gerek yok sirkeli suyla taret alsan yeter demişti ama cuma yine sorcam :D
Deletedmom_50 Gdmr kız sen idrar ve idrar kültürü verdin mi ki enfeksiyon olduğunu biliyorsun misal ben idrar verdim enfeksiyon çıktı idrar kültürü verdim dün sonucu bugün çıktı üreme olmamış yani enfeksiyon yok
Roses44 Gdmr Bende sirkeli suyu soracaktım hocaya bakayım ne diyecek aslında iki kez alt bolgemi dusun altına girip yikiyorum
Gdmr Deletedmom_50 verdim tabii canım idrar tahlili kan verdim kanda bişey çıkmadı idrarımda enfeksiyon başlangıcı cıkmıstı
Servikal myangelson nasıl kendine iyi gelecekse kötü hissediyorsa iyi yapmıs uzaklaşıp kafayı dinlesin
Deletedmom_50 myangelson valla bende bilmiyorum ki canım aman tek kendileri iyi olsun da yazmasın önemli degil
Gzo myangelson ya bende size onu sorcaktim en son pazar girdi instagramada dha girmemis yazdim ama cevap yok napti acaaba 🥺
Roses44 myangelson Allah yardımcısı olsun.Biran önce bebeğine kavuşur Allah’ın izniyle çok zor bir süreç.Yazmasin varsın iyi olsunlar
Gzo Deletedmom_50 antibiyotikten bsey olmaz canim bol su ic yeter ona gire ilac vermislerdir bence iyi bari ureme yoksa genelde enfeksiyon olmuyor zaten bende mesela yreme hic olmadi sadece yanma oluyodu oda bobrek suzemedigi icinmis
Deletedmom_50 Gzo yok benim ,zaten normalde de belirtin yok benim hala ne ağrı ne sizim var şükürler olsun enfeksiyon çıkmadi ya
Deletedmom_50 Gdmr canım idrar kültürü ver en önemlisi o benimde idrar tahlili de çıktı kültürde bisey çıkmadı bak
Deletedmom_50 Gzo yaaaaa çok merak ediyoruz yaşadığı kolay değil tabiki ama burda bi kardes gibi olduk birbirimizin iyi olması bizi de mutlu edyo inşallah iyilerdir bebeğine tez vakitte hayırlısı ile kavuşur inşallah
myangelson Gzo instagrami bilmiyorum ben. Belki bakmıyordur sosyal medyaya ama bende merak ediyorum. Neyse iyi olsunlar da gerisi önemli değil Allah’ın izniyle çok iyi gidecek herşey 🤍