ErdAys58 PrensinibekleyenAnnee inşallah ya çok heyecanlıyım rüyamda hep kız görüyorum bakalım Allah neyi layık gördü
ErdAys58 PrensinibekleyenAnnee bide ikili teste gittiğim zaman kan alcaklar ya hani o gün ultrason da bakar demi
Dzb PrensinibekleyenAnnee merhaba bende Sincan devlet hastanesine Fatih demire gidiyorum ikili tarama için kan verdim ama ultrasona giriyormuyuz detaylı olarak
RevAn6506 Dzb detaylı ultrason 20 haftada oluyor bende ona gidiyorum ama her gittiğinde normal muane yanı ultrasondan bebeğe bakıyor
RevAn6506 PrensinibekleyenAnnee bak şimdi ikili tarama zaten orda oluyor ama seni niye yonlendırmışler başka yere bilmiyorum üçlü tarama için benı şehir hastanesine yonlendırdi sonuçlara bakarım dedı Eğerki yapmasan üçlü taramayı detaylı ultrason yapıcaz zaten dedi Umarım anlaşıldım 😇💙
Kader5138 PrensinibekleyenAnnee ikili taramada kıza benziyor gibi dedi haftaya cuma sonuçları göstermeye gidicem belki bakar söyler ins ama ben erkek gibi hissediyorum bu tane kızım var 25 aylık
Dzb Kader5138 senin daha 1 kız varmış canım bende 3 kız var 😂 ikili taramada erkeğe benziyor dedi bakalım hayırlısı
enguzelheyecan28 RevAn6506 bana da 13.hafta da erkek dedi 18.haftadayim ama hiçbir şekilde cinsiyetini göstermiyor 😄 buradaki tahmincilerin yüzde 80 i kız diyor bakalım ne olacak
PrensinibekleyenAnnee RevAn6506 anlaşmaları bitmiş canım labaratuvarla ondan ikili taramayı yapmadılar seninde 3 luyu ondan yapmadılar yönlendirdiler anladım tabi ama ayrıntılı genelde büyük hastanelerde farklı doktorlar yapıyor ya ondan sordum. 20 haftadan sonra
RevAn6506 PrensinibekleyenAnnee bende öyle biliyordum detaylıyı ama öyle dedi işte 20 haftada gıdcz bakalım hakkımızda hayırlısı olsun canm