Lilosss çıktı malesef negatif Bi arkadaş yerleşme olmaya başladıysa anca 5 6 günde sonuç alirsin demişti o yüzden beklenen regl tarihimin geçmesini bekleyeceğim tek umut o kaldı kahverengi akintilar neden oldu onunla ilgili hiçbir bilgim yok şuan icin

mombarbie_ aynı durumdayız benim de bat yarın ve regle 5 gün kala kahverengi leke başladı her gün 1 damla kadar bu şekilde 4 gündür devam ediyor ben de regl gecikince kan vermeyi düşünüyorum

Lilosss belkide adetim sökülemiyor ama neden beklenen tarihten daha önce hiçbir fikrim yok

mombarbie_ benim perşembe olmustu yerleşme kanaması normalde bugundu bat tarihim doktora gittik bugun 611 cıktı beta

Lilosss kahverengi leke şeklinde devam ediyor Bi kanama geldi fakat regl hala yok

mombarbie_ yerleşme kanaması varsa test pozitif çıkar , mantık şu zaten rahime yerleşiyor yumurta bunda da çoktan kana geçmiş oluyor gebelik hormonu

adatuna tekrar test deneyeceğim geçen ay gecikme olduğu icin bu ay bat ile ilgili Bi bilgim yok normal döngüm 30günde bir 4 haziranda olmam lazim yani ama gecikirmi Bi fikrim yok çok az kanamam oldu bugün sonrası hep kahverengi akıntı şeklinde sokulemiyor mu adetim ne ya da başka Bi seymi bilemiyorum

2 ay sonra

Melisaasa 13 gün sonra gebe olduğumu öğrendim yazdığım tarihte gebe değilmişim 7 haziranda yumurtlama testim pik çıktı değerlendirdik 10 gün sonra gebe olduğumu öğrendim büyük ihtimal kanamam reglymis