mombarbie_ çıktı mı sonuç acabamerak ettim inşallah hayırlısı olsun
Yerleşme kanaması
Lilosss çıktı malesef negatif Bi arkadaş yerleşme olmaya başladıysa anca 5 6 günde sonuç alirsin demişti o yüzden beklenen regl tarihimin geçmesini bekleyeceğim tek umut o kaldı kahverengi akintilar neden oldu onunla ilgili hiçbir bilgim yok şuan icin
mombarbie_ aynı durumdayız benim de bat yarın ve regle 5 gün kala kahverengi leke başladı her gün 1 damla kadar bu şekilde 4 gündür devam ediyor ben de regl gecikince kan vermeyi düşünüyorum
Lilosss belkide adetim sökülemiyor ama neden beklenen tarihten daha önce hiçbir fikrim yok
mombarbie_ evet 5-6 gün daha bekleyelim bakalım
mombarbie_ benim perşembe olmustu yerleşme kanaması normalde bugundu bat tarihim doktora gittik bugun 611 cıktı beta
Lilosss kahverengi leke şeklinde devam ediyor Bi kanama geldi fakat regl hala yok
- Düzenlendi
mombarbie_ yerleşme kanaması varsa test pozitif çıkar , mantık şu zaten rahime yerleşiyor yumurta bunda da çoktan kana geçmiş oluyor gebelik hormonu
- Düzenlendi
adatuna tekrar test deneyeceğim geçen ay gecikme olduğu icin bu ay bat ile ilgili Bi bilgim yok normal döngüm 30günde bir 4 haziranda olmam lazim yani ama gecikirmi Bi fikrim yok çok az kanamam oldu bugün sonrası hep kahverengi akıntı şeklinde sokulemiyor mu adetim ne ya da başka Bi seymi bilemiyorum
mombarbie_ merhaba hamilemiydiniz acaba
Melisaasa 13 gün sonra gebe olduğumu öğrendim yazdığım tarihte gebe değilmişim 7 haziranda yumurtlama testim pik çıktı değerlendirdik 10 gün sonra gebe olduğumu öğrendim büyük ihtimal kanamam reglymis