motherlion01 Gebeyim-32 aylarca aynı soruyu sordum hem kendime hem etrafıma aracımız var mecbur oto koltuğu almak zorundayız pusetlerde 6 aya kadar oto koltuğu oluyor ama asla bir oto koltuğu kadar güvenli değil. Ben ana kucağı aldım ev için joienin bebek arabasınıda tam yatan kabin boy aldım. Temmuzda doğum yapacağım ve puset alan arkadaşlarım 1 2 kere sağlık ocağına giderken kullandıklarını sonradan bebek kilo aldıkça kaldırmakta zorlandıklarını gereksiz olduğunu söyledi. Zaten eşim ilk etapta sağlık ocağıydı aşıydı hep yanımda olacağı için bebek arabasıyla götürürüz yada kucağımda tutarım diye düşünüyorum oto koltuğunuda 0-36 alacaz ama yine yeni doğan bebeği en azından 3 aylık fln oturtmam diye düşünüyorum
Gebeyim-32 motherlion01 içinde yeni doğan petleri oluyor oto koltuklarının aynı pusetteki gibi , o yüzden oturtabilirsiniz de , bebek arabasının içinde olmuyor o petlerden dümdüz yatırmakla oluyor mu işte ona şüpheliyim . Gerçekten kafam çok karıştı
Glcn12 Gebeyim-32 benim ilk doğumum martı almadım hiç çünkü fazla dışarı çıkmadım 20 günlükken Ankaradayım gitmiştim mecburi lan için sonrada pek çıkmadık dışarı şimdi de Kasım sonu Aralık başı doğumum yine almam gereksiz yani onun yerine ana dizi alabilirim daha kullanışlı en azından
motherlion01 Gebeyim-32 hadi ya o petleri bilmiyordum e bebekte baktığımızda kız bize 3 kademeli yattığını fln anlattı ama petleri söylemedi. İnsan bir yandan herşeyi almak istiyor ama bir yandanda düşünüyor etrafımda kim varsa kullanmadık dedi yoksa bende alacaktım ama almadım
ms_annisko Gebeyim-32 yine dediğiniz gibi doktor kontrollerine giderken bence işinize yarar pratik oluyor büyük arabadan ziyade
Neslibt72 Gebeyim-32 inşallah içinize sinen bir model bulursunuz. Birde mağazalara gidip denemek çok iyi oluyor ben en son o şekilde karar verebildim Kabin boylar mantıklı gözükse de dediğiniz gibi konforu asla yok. Biraz bebeğin büyümesi gerekir diye düşünüyorum kabinden önce. Özellikle dışarıda çok vakit geçiriyosanız ki biz öyleyiz 😅rahat uyuması sürerken sarsılmaması vs önemli gibi duruyo
Sere Gebeyim-32 pişman olmazsın zaten bebek arabasını da bebeğin sevip sevmeyeceği meçhul. Zaruri ihtiyaç diye alıyorsun kimisi nefret ediyor durmuyor içinde benim kızım sağolsun bebek arabasına doğru düzgün binmedi. Yani bazı şeyleri gereksiz sanarak alıyorsun elin ayağın oluyor kimisini de önemli diye en baştan alıp kenara koyuyorsun adam akıllı kullanılmıyor 🤷🏻♀️ sen eşinle konuşup ona göre karar ver boşver :)
Gebeyim-32 Sere travel alanlar bin pişman kabin al diyor bazıları travel al diyor kesinlikle diyor😂 herkesin beklentisi farklı tabi . Fiyatlar yüksek ve bir kez alınıyor diye insan düşünüyor tabi . Teşekkür ediyorum güzel cevaplarınız için ❤️