Elis-im Güno kızlarrr çok deliriyorum ve gerçekten bunu benim gb yaşayan varmj çok merak ediyorum.kaçta uyursam uyuyalım ⅚ gibi sabahın köründe uyanıyorummmm🤕👿👿👿
handeserdes Elis-im gece 12yi geçiyordu yattığımda. bir kaç kere uyandım. en son 5te pes ettim kalktım tamamen. hamileliğin başından beri böyle. iki üç gün sonunda yorgun düşüp uyyorum ancak. gündüzleri çalılıyorum, hiç uyumuyorum. sinirlerim bozuldu artık.
Tubazeynep Elis-im Aynı durumu yaşıyorum ve artık uykumu alamıyorum tabi bu da psikolojik olarak çok etkiliyor 🤦
Elis-im handeserdes 28 haftalığız çom hareketlendi. 🧿. Acaba hareketindenmii uyanıyoruz ne bilmyorum. Çok güzel uyuyorduk kendi kendime nazar ettm😥😓
Zeynepozcan Elis-im bizde 25+2yiz son 1 haftadır mutlaka 4-5de uyanıyorum yorucu olmaya başladı artık
handeserdes Elis-im ben de 29+2deyim. hareketi hissetmeden de aynıydı bende durum. doğumdan sonraya hazırlık diyorum kendi kendime :) zaten çok uykucu biri değildim hamilelikle iyice gitti. hiçbir çözüm bulamadım 🤦♀️
64Demet64 Haftadayız bende öyleyim.. gerci ben öncedende böyleydim calisirken de isterse iziinlinolayim sabahin körunde uyanirdim ama simdi cok sinir bozucu. Bazen gece erken uykum geliyor erkendennuyursam geceninnyarisi uyanip uyuyamiyorum. Uyumam gec saatleri buluyor ama hergün saat 5 5.30 uyaniyorum otomatik olarak wc icin. Bazen 2 3 de de uyaniyorum gene wc ye
defneveannesii_ Günaydınnn😅 Benim eşim sabah 7 öğlen 3 vardiyasında olduğu için onunla bir kalkıyorum işe gönderiyorum sonra geri uyu uyuyabilirsen🙈
Birannis Aynı been hamile kaldığım günden beri 6 yi 10 geçe gözüm açılıyor 🫠 gündüzleride asla uyuyamıyorum akşamda erkenden Bi köşede sızıp kaliyorum