Laleozkan_09 Hira22mehdi bol bol WC ziyaretleri - mide yanması- birden bi tekmeyle uyanmak Artık vuruşlar sert oluyor can yakıyor☺️
Selcan77 Ea13334 Ea13334 herkese selam 23.haftamdayım idrar enfeksiyonum cıktı başına gelen varmı acaba riskli mi korkuyorum bilgi verir misiniz lütfen 😑😔
Ea13334 Selcan77 korkma Canım bende çok yaşadım dokturun fitil bide toz ilaç verir geçer Allah’ın izniyle bide bol bol su iç
Zumra_elif61 Mehtap4216 valla canım bunlar bende 16 da başladı 21 deyim suan göğüs kafesim öldünüyor beni ve sadece 5 kg almama rağmen böyle 3. Trimester ölüm dönemim olacak gibi
Nagihan5454 Hira22mehdi İlk iki trimester ne mide bulantısı ne birşey mükemmeldi bunda mide yanması uykusuzluk yatamama hele şimdi 13 gün kala grip oldum of ki ne of
Fadimehizz Hira22mehdi kemik ağrıları sırt ağrısı ve bebek ne tarafa dönerse tam tersi ona göre uyuyorsun hatta uyuyamıyormuş sabaha kadar lavobaya gidiyorsun
Nazlicannn196 Ecehannn yaşanacak yer değilde kısmetimiz böyle napalım sabrediyoruz yavrum doğunca isilik olmaz inşallah diye dua ediyorum 😅
Melekyusuf Cok zor cok uyku denen bisey kalmadi onceden top patlasa iyanmazdim ama,kizim icin deger oda ayri birde kasinti belasi cikti seker var hersey var bu donem rabbim yardimcimiz olsun
Mervekkkkkk Hira22mehdi 33 hafta güzel geçiyor bu haftaya kadar 3. Trimester zorlamadi ancak sonrasını bende öngoremiyorum çünkü çok hızlı büyüyorlar ☺️
BBeeBBeeKKoo Havvaca bende aynılarını yaşıyorum beni anlatmışsın vallahi ayırt edemiyorum içimde hep bi endişe oluyor
Havvaca BBeeBBeeKKoo geçen bununla ilgili gönderi paylaşmıştim bu haftalarda herkes yaşıyormus bunu. Bazen evham yapsam da sakin olmaya çalışıyorum. Bebeğin hareketlerini takip ediyorum eskiye göre hareketleri de azaldı biraz ama bakalım. Cumartesi günü randevumuzda ne dicek Dr umuz. İlk nst mize de göreceğiz