barlaseymahasan Nazugrak16 adaçayı ahududu çayı ve hurma önerdi doktorum biraz batıl böyle şeyler ama deneyebilirsin dedi bir de spor hareketleri attı pilates yap dedi ahududu çayını alırken aktar doğuma 1 hafta 10 gün kala başlayıp günde 2 tane tüketebilirsin demişti ben şimdi 1 bardak ahududu 1 bardak adaçayı içiyorum
casmayn nur_bebek34 hurmayı ne zaman yemeye başlamalıyız günde kaç tane tüketmeliyiz 30 haftalık hamileyim
Mine16 casmayn ben 36+2 deyim başladım canım ben Hergün 1 saat yürüyüş biraz merdiven çıkıyorum ve günde 5 adet hurma tüketiyorum.
meloisss Ceyss çok özür dileyerek soruyorum ilişki sırasında agrinız oluyor muydu? 38+3 haftalık hamileyim asla ilişki yaşayamıyorum çünkü dayanamıyorum canım çok acıyor:(
Ceyss meloisss Acı oluyordu hatta ben bunda böyle aciyorsam çocuğu nasıl dogurucam diyordum😂 Ama eşim yavaş ve temkinli davranıyordu. . Acidigi zaman durakla yavaş yavaş ilerlesin eşin 🙊Sonrasında zaten o acı hissi hafifliyordu bende uzun surmuyordu.Ilişkiden sonra sanki ilk defa olmuş gibi bir ağrı oluyordu sonrasinda ama o da çok uzun surmuyordu. Kendini kasmamaya çalış. Kasinca daha zor oluyor.
MahirZeynep etkafa gebelik eğitimde 3 derin nefes bi sancıyı geçirmeye yardımcı olur deişti eğitmenimiz. İlk normal doğumdu bizi ki de şimdi ikincilerimizi bekliyoruz çok şükür. Korkmayın dua edin ve derin mefes squat merdiven inip çıkma ve peşvia masajları ile dikişsiz normal doğum oranı çok yüksek
MahirZeynep strong17 36. Haftadan sonra hergün en az 50 squat, hafif tempolu yürüyüs. Doğuma yakın öerdiven inip çıkma. Zeytinyağı, bademyağı ya da hindistancevizi yağı ile pelvik masaj yapılması, gün aşırı ilişki birde hergün en az 2 bardak süt
Tgcgndgdu Bende 37+4 kizceler. Bebek baş pozisyonu asagid afakat kanala yonelmemis neler yapmam gerek yardımcı olurmusunuz
MahirZeynep Tgcgndgdu internette bi hareket var. Spinimg babies hareketleri diye geçiyor. Ya da ters bebeği çevirme hareketi olarakda geçiyor. Beneğin kanala girmesi için çok faydalı diye dinledim. Benim de kızçem tersdi elhamdulillah baş pozisyona dönüyor en son başını kanala koyacak gibi dönmüştü
Mine16 Tgcgndgdu YouTube de bebeği kanala yönlendirmek için hareket var simge dumanın onu yapabilirsin hergün Ben 36+2 deyim hergün 1 saat yürüyüş biraz merdiven ve 5 adet hurma yiyorum 37. Haftaya girince o haraketi yapacağım birde gün aşırı ilişki 😃👍🏻
asu_nyy unlusura ahududu yaprağı çayı şekeri düşürüyor doğumada faydası varmış.ben hurmayı onun sayesinde yiyorum.aklınızda olsun