Happymomme ben yaptırdım bence yaptırılması gereken bir şey gebelikte şekerin bebeğe çok ciddi zararları var tahmin edildiğinden daha çok yaptırmanınsa bir zararı olduğunu düşünmüyorum
Seker yüklemesi
esnyz14 bende böyle düşünüyorum niye herkes olumsuz bakıyor anlamıyorum
aysesu ben iğneden çok korkuyorum her gün parmağıma o iğneyi batırmaktansa şeker yükleme testi daha mantıklı gibi😂
bdenerigokce Bende anlamış değilim. Bebeğe de kanıtlanmış bir zararı yok, kaldı ki herkes şerbetli tatlı mutlaka tüketmiştir gebeliğinde içilen ilaç onunla aynı mantıkta. Valla şahsen ben şeker testi yaptırmasaydım ve şekerim olsaydı hayatta anlamazdım, etrafımda da anlayıp bilinçlendirecek kimse yok zaten. Neden bebeğimi ve kendimi riske atayım ki☺️
esnyz14 arkadaşımın gizli şekeri olduğu öyle belli oldu, ya yaptırmasaydı bilemeyecekti ona da bebeğe de zarar🤷♀️ herkes her şeyi ne çok biliyor ya 🙈😂
bdenerigokce yani yaptırılmasında fayda var o yüzden. yine de herkesin kendi tercihi 😬
bdenerigokce açlık tokluk ölçümünü çok duymaya başladım, her konuda yazmaya çalışıyorum benim açlık tokluk normal, bebek iri değil, suyu iyi, ilk aydan beri sıkı olmasa da diyet yapıyorum -2 kilodayım ve yüklemede şekerim çıktı. şimdi düşük doz insülin kullanıyorum. insanlar bence ciddiyetin farkında değiller
Happymomme birinci dereceden yakınınds varsa yaptır yoksa yaptırma ben yaptırdığıma pişman oldum hem tatlı sevmem hemde kan vermek iki kere üstüne o suyu içmek tansiyonumu oynattı midemi bulandırdı.
Happymomme ben yaptırdım iyi ki de yaptırmışım. gebelik şekeri çıktı. diyet yapıyordum, diyetisyene gitmiştim. ama 10 gün oldu kilo vermişim. kilo almam lazım. porsiyonlarımı büyüttü. 3 hafta daha kontrollü gidicem. eğer bu arada kilo vermeye devam edersem diyeti arttırıcaz insüline başlayacağız dedi diyetisyen.
dexter benim de açlık tokluk normal çıkmıştı ve şeker yüklemesinde şeker çıktı sonradan. kesinlikle katılıyorum size. çok önemli bir konu.
dexter bende diyetisyen eşliğinde gidiyorum ama hiç belli olmaz derim hep sizde de gayet net anladım, haklısınız insanlar neye göre asla diyor ben hiç anlamıyorum bizim için iyi olmasa yaparlar mı sonuçta ağrı kesici bile yasak