Melikeumut Esra_annee hayırlısıyla sağlıkla gelsinler de cinsiyet şimdi merak sadece güzel bi bekleyiş 😍
Melikeumut Nurseven hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah . Benim çevremdeki 3 hamile arkadaşız 2 erkek bide eczanede çalışıyorum ben her hamileyi soruyorum cinsiyetini sanırım bu sene erkek senesi 😄
Nurseven Melikeumut amin canım seninde hayırlısı ile nasip etsin Rabbim kucağınıza almayı evet öyle söylüyorlar bu yıl erkek senesi diye ☺️
Melikeumut Elvn bildiğim kadarıyla kemik yapısından anliyorlarmis kız yada erkek diye hayırlısı olsun inşallah
Ftmskry Melikeumut ogrenirsin ama kesin olmaz 15 16.haftada kesinlesir bana 11de demedi doktor 15 .haftada dedi
Eymenikoo Melikeumut 13.Haftamda bir oğlun olacak dediler zaten içime doğmuştu bir kere bile midem bulanmadı çok rahat geçti hamileliğim.Sanırım kız bebekler daha çok zorluyormuş anne adayını 🤔
Nuraymurat Melikeumut benimde 11. haftamda muayanemde kızın olabilir dedi doktorum ama net bişey söylemiyorum dedi birazda sen ısrar edersen söyleyebiliyorlar :)
Esba2019 Bizim doktorumuz da özele gidiyoruz 10+6 da %85 Erkek dedi canım 12 haftada kontrol vardı gittik bu sefer Pipiyi göremiyorum dedi arada kaldı bacakları da açıktı 16 haftalıkken bidaha gidicez bakalım erkek mı kız mı ama rüyamda doktorum görememiştim ya kızınız olacak gözünüz aydın diyordu 😍👼💕
Ebru1643 Melikeumut Melikeumut amiinn hepimizinkini inşallah 🙏🏻 İnşallah Allah gönlünüzden geçeni versin ☺️😘
Minkanne Melikeumut Aynı durumdayız ya bende aynı kız gibi hissediyorum ama teyzeler koydu teşhisi erkekmş daha karnım bile Yok nerden biliyorlarsa sinir oluyorum ermiş gibi konuşuyorlar 😂 kaçıncı haftadasn ?
Melikeumut Minkanne hiç sorma önüne gelen erkek diyor şuan 9+3 göbek bendede yok öyle belirgin bir şekilde bu ara cevremde 4 hamiş var 4 de erkek bekliyor sanırım ondan banada erkek diyorlar 🤔