Ebru1643 Melikeumut biz 11+ 1 günlükken doktorum %60 kız görünüyor demişti. 16 haftalıkken kesin kız demişti ☺️
Melikeumut Ebru1643 oyyy hayırlısı olsun inşallah rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah benimde gönlümden hep kiz geçiyor.
Ebru1643 Melikeumut Melikeumut amiinn hepimizinkini inşallah 🙏🏻 İnşallah Allah gönlünüzden geçeni versin ☺️😘
Melikeumut SeherNilgnBakrc Allah kucağınıza almayı nasip etsin sağlıkla. Allah kurtarsın tek nefeste doğum yaparsın inşallah
Tugbax68 Melikeumut tesekkr ederim canim benim oncesinde iki kaybim var oyuzden esim cinsiyetten cok sagligina yoneliyor
Melikeumut Esra_annee hayırlısıyla sağlıkla gelsinler de cinsiyet şimdi merak sadece güzel bi bekleyiş 😍
Nurseven Melikeumut bende de tam tersi ilk öğrendiğim gün erkek hissettim bugün halen aynı ama herkez ısrarla kız diyor haftaya öğreneceğim bende 😊
Melikeumut Nurseven hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah . Benim çevremdeki 3 hamile arkadaşız 2 erkek bide eczanede çalışıyorum ben her hamileyi soruyorum cinsiyetini sanırım bu sene erkek senesi 😄
Melikeumut Elvn bildiğim kadarıyla kemik yapısından anliyorlarmis kız yada erkek diye hayırlısı olsun inşallah
Meri15 Prensyadaprenses özelde demesi gerekti aslında. Ben devlete gidiyorum hafta sonu idi ağrım vardı 10+4 de erkek dedi şaşırdım küçük olduğu için pek kimseye söylemedim değişebilir diye. Sonra ücretsiz idi tekrar gittim net erkek dedi. Devletteki farklı doktor da söyledi kesin erkek diye. Kendi doktorum haftaya diyecekmiş 😂. Aslında şu an sizin belli olmuştur doktordan kaynaklanıyor bazıları 4. Ayda söylüyor 😌
Prensyadaprenses Meri15 bende pzt özeldeki doktoruma gidicem o söyler inşallah devletteki hiç umursamadı ve çok zamansız sormuşum gibi baktı
Yalinn8 Melikeumut özelle devletle hic alakası yok canim doktorun iyiyse ve pipi erken oluşmuşsa ayirt edip soyler, olusmamissa bekletir normal olarak zaman içindeki oluşuma gore soyler, tamamen biyolojik oluşumla ilgili😉
Meri15 Melikeumut amin inşallah hepimiz sağlıklıca kucağımıza alalım 🙏🏻 En kısa zamanda öğrenirsiniz inşallah 😌
Kestane4542 Doktorlar genelde 14 hafta da görüyor ve tahmın edıyorlar ama keskin sonuç 16-17 hafta da