Ciceka1 miniklerinannesii00 bende tüp bebekle hamile kaldım riske atıp dışarıdan almadım evde yapıp yedim bence sende oyle yap canım.
miniklerinannesii00 Yaseminki evet maydonoz yemiyorum onu sevmiyorum zaten de böyle fast food yiyecekler zorluyor😅😅
Yaseminki miniklerinannesii00 ooo hamburger en sevdiğim 3 güne 1 yiyorum sonra peşine soda içiyorum bol su tamamdir😁 bebisim gayet sağlıklı oda seviyor napsin😁
miniklerinannesii00 busragil birde şu ara midem bulanıyor yani her istediğimi yiyemiyorum ama canım çiğköfte çekiyor yesem midem bulanmayacak gibi geliyor🙂
mervesert0611 miniklerinannesii00 çiğ köfte yiyebilirsiniz bir problem yok bende yiyorum aynı zamanda gıda mühendisiyim çiğ et ile yapılanlarda mikroorganizma ve zehirlenme riski yüksek kontrolsüz yapıldığı için yoksa yurt dışında Fransa’da örneğin insanlar tüketiyor kıyma üzerine yumurta ve pişmeden fakat kontrollü bu durum herhangi bir patojen vb. Mikroorganizma olmaması gerekiyor
Ozge56 miniklerinannesii00 7 aya girdim benimde tup bebek hep yiyorum bulgur zaten ye gitsin ama abartma canin çektikçe
miniklerinannesii00 Ozge56 aman bizde insanız canımız çekiyor yiyelim olacak olduktan sonra herşey Allahtan
mervesert0611 miniklerinannesii00 hayır tabiki olur mu öyle şey et ile bir araya gelince kontrolsüz yapıldığı için ette bulunan mikrorganizmalarin sayısı artar bulgurun suçu ne gayet lifli bir tahıl
Ozge56 miniklerinannesii00 yav hersey ye. Ama çiğ et gibi şeyler yeme ben dikkat etmiyorum önüme ne gelirse yerim.
Cekilmezbirkiz Kesin yasak diye birşey yok herşey dozunda yenilebilir. Çiğköfte ( etsiz) yedim ciğer yedim. Temiz bi yerden alıp biraz yiyin birşey olmaz.
miniklerinannesii00 Ozge56 bana doktorum özellikle uyardı çiğ hayvansal ürünlerinden uzak dur diye bende endişe ediyorum
seizetheday miniklerinannesii00 yenilebiliyor evet ben de komageneden yiyordum etsiz olduğu sürece sıkıntı yok