Busrabbygt Muayeneden sonra rahim uyarıldığı için doğum daha da hızlanıyormuş. Yaşayan var mı çatıdan sonra bebişleri daha erken kucağına alan? 😇
RuyaKuzey2534 Busrabbygt İlk muayene de uyarmazlar ama bir sonraki kontrolde evet uyarıyorlar O gün bile doğum olduğu oluyor.
gozkarag Busrabbygt valla bana 33. Haftada yaptı ilk çatı muayenesini. 2 hafta sonra tekrar gidicem 30 haziran için gün aldım ztn doktor gelişimi tamam istediği zaman gelsin artık dedi 😂
Busrabbygt abilgen ben çoğu kişiden öyle duydum. Salı günü 39 +0 muayene olacağım. Gelsin diye bekliyorum 😀😀
abilgen Busrabbygt yaa ben de gelmesin diye 😄37+3 şu an. doktor kanala giriyor haftaya gelebilir dedi. Ben henüz hazır değilim 😁 Sizin ilk çatı muayenesi mi?
Busrabbygt RuyaKuzey2534 aaaa öyle mi bilmiyordum ama 39 tamamlanmış olacağı için doktorum da diyor uyarı oluyor rahime diye bakalım belki gelir teşekkür ederim :)
abilgen Busrabbygt o zaman sizin muayeneden kısa süre sonra gelebilir 😄🥰 hazırlıklı olun. Muayene kolay ama. Ben hiç zorlanmadım
Busrabbygt abilgen muayeneden korkmuyorum da aklıma takılmıştı muayeneden sonra doğumu hızlanan var mı diye merak ettim ♥️
pandoraninkutusu Vallahi ben dün oldum çok zordu benim için ama tamamen doktorun hastasıydı bana başlıyorm demeden başladı nasıl agrıttı anlatamam ve iki gündür kasıklarım ağrıyor yürüyemiyorum ne olcak bilmiyorum
Busrabbygt RuyaKuzey2534 benim zaten her şey tamam 40. Haftaya giriyor olacağım doğabilir ya 😀 siz kaç haftaydınız doğdu sağlığı sıhhati yerinde di mi😇
1998_03 RuyaKuzey2534 benimde nst de 5 dakikada bir düzenli sancim cıktı çatı muayeneside yapıldı ama henüz bisey yok
RuyaKuzey2534 Busrabbygt 38 haftalık doğdu çok şükür iyi 2 yaşında oğlum 😌 şimdi kızıma hamileyim 37+3 günlük pazartesi günü gideceğim nasip olursa o zaman ikinci alt muanem olacak