Esca Sunshine__ Akıllı ama o hareketliligi falan Allah göstermesin cinnet gecirtiyor resmen 😀 yani bana sabah iki saatliğine misafirliğe gelmişti annesi ve kendisi onlar gittikten sonra iki gün evi temizledim 😃😃 halılar duvarlar cikolata yağ salca pasta şerbeti ayy Allahim hatırladım elim ayağım titredi yine sinirden 😃😃
H1z2a3 alimerve ben MİR ismini çok seviyorum her isme de çok yakışıyor hep bir oğlum olursa Mir baran, Mir ali, Mir yusuf bu şekil bir isim bırakmak isterim rabbim nasip ederde olursa tabi😊 size de fikir olsun
laviniamom01 alimerve bende Ali yusuf katacağım sanırım senin eşinin adı Ali yoksa yusuf Ali yada Ali Yusuf katabilidin birde islam da çok güzel ama daha farklı bir isim de düşünebilirsin aslında kuzum
laviniamom01 alimerve Buda takımı teyzesi aklında bulunabilir Ali zaten yüce adaletli demek Yusuf da güzelliği sakinliği ile meşhur
FNGNN Ali güzel ahlak veriyor ben de buna inanıyorum oğlumun adı da Ali Deva. Ayrıca belirtmek isterim Efe ismi de biraz hareketli karakter oluyor çok var etrafımda.
Beggg alimerve açıkçası ben iki isim sevmiyorum,bir de bu iki isim biraz ağır değil mi sanki biri olsa daha iyi olur gibi ama tabii ki sizin kararınız🌺 biz Dora koyduk🕊