Esca Sunshine__ Asaf ismini çok beğeniyorum benimde bi oğlum olacak inşallah bi ara bende düşünüyordum bu ismi koymayı 🥰 ama bi tanıdığımın cocugunun adı Asaf o kadar geveze ki gerçekten soğuttu beni 😀😀
Esca alimerve aynen ya şahsen çok etkilendim öyle ki koymayacağım isimler hakkında kesin kararlar aldım 😃😃
Esca Sunshine__ Valla onu bilmiyorum ama cidden öyle bi soğudum ki Allah affetsin 😀 bi Asaf bi de Ömer isimleri. Allah bu ismi kullanan çocukların annelerine sabırlar versin. 😀
Sezen01 alimerve benim de oğlum olacak Allah’ın izni Kadir KARAN ♥️koyacağım isimleri hemen hemen aynı anlamda yiğit er sözünde duran demek 😅
Morika İslam ismi çok ağır bir isim, modern isimler çocuklarımıza daha iyi gelecek sunar gibi geliyor. Tabi Yusuf ismi de naif güzel bir isim, hayırlısı olsun.
alimerve Morika modern isimlere genelde sıcak bakmıyorum zaten Yusuf aklımdaydı İslam’da yakıştı diye düşünüyorum teşekkürler
Amineazra alimerve bugün yine birine yazdım burda 🥰 benim talebem vardı Yusuf islam ama görmeniz lazım böyle güzel bir çocuk yok o kadar sempatik o kadar akıllı efendi ki böyle görünce için gidiyor maviş beyaz tenli yeşili çok sever. Başından yeşil takkesini çıkarmaz 💕
alimerve Amineazra sana bişey soyliyim mi inanmazsin senin yorumunu gördükten sonra akşam eşime anlattım böyle bı çocuk varmış adı Yusuf İslam diye biz de koyalım mi dedim bı anda ısındı o yorumdan sonra benim postuma gelmen tekrar çok hoşuma gitti 😍😍😍🤗🤗🤗🤗
Amineazra alimerve ayy çok sevindim ne güzel tevafuk oldu 🥰 adıyla yaşasın Yusuf islam o zaman ❤️ Rabbim ondan daha iyisini nasip etsin size 🌸
alimerve Amineazra canımsın vesile oldun çok teşekkür ederim Rabbim yavrunu sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤗