Alyaipek5595 Hacer7 aynıyız canım bizde 37+5 artık içerde yerleri daraldığı için rahat hareket edemezmiş bebiş merak etme
Honeybaby goncacan altta çok baskı var mı sizinde sanki haftaya doğum olur gibi geliyo. Bütün hamileliğim boyunca çok hareketliydim son günler hareketlerim o kadar kısıtlandı ki wc gitmek duş almak bile zor gelmeye başladı 😔😔
Krm Honeybaby aynen ya son üç haftadır öyleyim. Hamileligim depara koşar gibi hareketli geçti. Şimdi yataktan kalkmak niçin birinin yardım etmesi gerekiyor.bitse de gitsek ya bu hantallik hiç bana göre değil. 37+1im. Kaçıncı haftandasin.
goncacan Honeybaby bende baskı yok canım çünkü bebek hala doğum kanalına inmedi igne batması gibi ağrılar var bende.
Alyaipek5595 Geçen hafta cumartesi öyle bi baskı hissediyordum ki aşağıya doğru o gün oldu ve geçti bidaha hiç bi şekilde hissedemedimm ne zaman gelicek acaba yaa biraz fazla sabırsızlanıyorum galiba
Alyaipek5595 Hacer7 bilmiyorum su icmekle alakasi varmidir ama ben gunde kesin 3 litre su iciyorum suyu normal gozukuyor sende çok su icebilirsin
Hacer7 Alyaipek5595 bende 3 litre içiyorum suyu ,,,aram iyi suyla ama doktor alakası yok suyla dedi 😣 ,,doğru diyor çünkü benim bi yakınım günde 1 bardak su içerdi ama onda öyle bir şey olmadı
Nilay_09 Alyaipek5595 su içmekle alakası yok dedi canım doktor bende az su içebiliyorum ama suyu hep normal bebeğin çok şükür
Nilay_09 Hacer7 aynen öyle canım ben az su içebiliyorum ama suyu hep normal bebeğin çok şükür su içmekle alakası yok yani. Rabbim kolay sağlıklı doğumlar versin hepimize ❤️ 🙏
Cengizgamze Slm kızlar bizde 37. 1 günlük olduk bende hiçbi belirti yok doğuma dair ama akıntım cok olmaya basladı sizdede oluyor mu beyaz yapışkan tarzda akıntı
Krm Cengizgamze evet ya bende de aynı koku da beni öldürecek hiçbsi kullanamıyoruz zaten yıka cik ancak.
Semihaarslan Nilay_09 merhaba bende cuma günü 39 haftalık olucam kısmet olursa yaklaşık 1 aydır kasılma ve bacaklarımda ağrı var son 5 gündürde iyice sıklaşti doktorum normal diyor 2 cm açılma var inşallah son 27 kasimda doğum olacak Allah bilir tabiki
Nilay_09 Semihaarslan Merhaba canım Rabbim bi avazda kurtarsın sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🙏
Berfin002 Yasemen Ben 36 +4yada 5 teyken bu uygulamada bebrk bölümünde yazıyordu korkulacak bişey yokmuş sende görürsün zaten bugün yarın
Berfin002 Yasemen Inanın az önce hiç hareket yoktu youtubeden mozart açıp dinlettim anında hareket etti çok güzel yaa eşimle bi güldükki sorma😂
ilknuuryrlmzz Kızlar 37+2 haftalığım benim kızçemm dönmedi hala başı yukarda bu haftadan sonra dönermi sizce ?
Nilay_09 ilknuuryrlmzz dönebilir canım yürüyüş yap bol bol hurma ye ve secde pozisyonunu dene benimki öyle döndü
Hayalvemasal00 Nilay_09 karnımın içinde hissettim canim. Dış tarafta olsa direk dr a giderdim. Simdi uyandim ve kalkamiyorum yataktan. Adet olcakmis gibi kasiklarim agriyor.
Nilay_09 Nkoca Yasemen Merak etme benimde aynısı oldu sordum doktora çünkü yeri daraldı canım eskisi gibi çok hareketli olmasını bekleme dedi doktor bana. Yine hareketli ama eskisi gibi değil 😉 normal yani
Nilay_09 Honeybaby günümüz aynı sizinle 🤗 merak etme canım bende de durumlar aynı yazdığın gibi bire bir 😉 Rabbim bi avazda kurtarsın 40 hft beklemesin inşallah 🙏
Honeybaby Nilay_09 amin inşallah canım. Hamileliğin en zor olan kısmına geldin sanırım. Ama sonu güzel ❤️❤️