Randevu bulamadım perşembe gitmeyi düşünüyorum hastanede mi perşembe günü bilgisi olan var mı?

Haftaya çarşamba muayenem var bu doktora da randevusuz nasıl gireceksiniz

Randevu bulamadım malesef gittiğim gün soracağım bakıyor musunuz diye

Nidabade kontrolüm var bu hafta çağırmıştı ama randevu bulamadım ne zaman baksam ileri tarihe randevu var

Zekraa19_ canım randevu var ama ayın 20 sine benimde 10 günde bir gitmem lazım son haftara girdim ama asla randevu yok ayın 20si çok geç napcaz bilmiyorum

K11 sürekli takip ettiği hastalarına bakmaz mı acaba

• K11 bunu yanıtladı.

Hep randevu alıp gidiyordum ama bu sefer bulamadım 20 si çok geç olucak bakalm eğer perşembe günü hastanede ise şansımı deniycem mecbur

K11 10 günde bir randevu istememesi lazım nasıl bulalım randevu o kadar yakın tarihe

Zekraa19_ bı hastaneyi arayıp kadın doğuma baglanmak istiyorum diyin oraya bağlanınca da Ömer bey ile görüşebilir miyim diyin belki odasına bağlarlar

Zekraa19_ hiç bilmiyorum ki ama ben 184 de aradım durumu anlattım ama randevular dolu dendi. Hastaneyi Arıcam birde :)

K11 gölcükte oturuyorum burdan oraya boşada gitmek istemiyorum
                Bende yarın arıycam bakalm ne diycekler

• K11 bunu yanıtladı.

Zekraa19_ Karamürseldeyim bende bi arayacağım yarın onca yol birde otobüsle gidiyorum yol yoruyor boşa gitmek istemiyorum.