Zeynep_1997 SevgiKNGR dün çatı muayenesi oldum acıtmıyor kasmaman lazım kendini zaten saniyeler içinde bitiyor korkulacak bişey yok ☺️
Tugbaakcy SevgiKNGR derin nefes al verene kadar bitmiş oluyor tek parmakla bakıyor zaten ben hissetmedim bile öyle diyim sana nefesimi veremeden tam doktor %90 normal yaparsın dedi😂
Feyzaclk abilgen yapan doktora göre değişiyor. Bazı doktorlar ultrason aletini fazla bastırıyor ittiriyor. Ama benim doktorum cok nazikti o konuda umarım çatı muayenesi de güzel gecer
pandoraninkutusu SevgiKNGR valla çok kötü geçti ama tamamen doktorun hatası beni bu duruma hazırlaması gerekiyordu o birsey demeden direk daldı ister istemez insan gerş çekiyor korkudan iki gündür kasıklarımdaki agrıdan uyuyamıyorum
SevgiKNGR pandoraninkutusu canım benim yaa … bilmediğim için soracağım da nasıl hazırlaması gerekiyor peki
Sunactn35 SevgiKNGR benim yandı yaa alttan muayne üç kere oldum ben üçünde de acıdı hiç açılmam yok ondan herlde 39 haftadayım inş daha olmazz
Deletedmom_116 SevgiKNGR Korktumak istemem ama 🤥🤥bugün yaptılar ve azcik yuruyordum artık Yuruyemiyorum açıdan 🤣🤣sanırım ufaktan açılmaya neden oluyo heralde galiba
Zumzugukodummuzzingillatirim SevgiKNGR 2 parmağı sokuyor az bişi kurcalayıp çıkarıyor. Emin olun ilk ilişkiden daha basit bir işlem.
_nigarr24_ SevgiKNGR doktorum parmakla bakmıştı açılma varsa acıtır ama öyle acı değil hafif saniyelik. Hatta açılma olduğunda ilişkiye girersen aynı acıyı hissedersin. Ben hissettim🤦🏻♀️
Nergiz1 pandoraninkutusu evet zaten o zaman anca yaptırırım bir daha asla kontrol ettirmicem hele o kadına aman yarabbi🤣🤣
pandoraninkutusu Nergiz1 sorma ben doktorum degiştm doktor dedi kş genital bölgeni ve popunun oldugu ara kısmı zedelenmiş ondan agrın olmuş düşün nasıl yaptı