SevgiKNGR Normal doğum düşünüyorum da nasıl oluyor ilk muayene yada sonraki aşmalar aparat mı sokuyorlar parmaklarını mı acımıyor mu 😵💫
pandoraninkutusu SevgiKNGR kişiden kişiye degişiyor kendini kasmazsan rahat geçer ben kasttım cok zor geçti
-Bal123- SevgiKNGR bence ilişkiye dayanabilen herkes çatı muayenesine de dayanır zor bişey değil 15-20 saniye anca suruyodur
Pinklove SevgiKNGR 2 parmağını salıyor vajinaya açıklık var mı yok mu yokluyor 10 saniye bile sürmüyor
Zeynep_1997 SevgiKNGR dün çatı muayenesi oldum acıtmıyor kasmaman lazım kendini zaten saniyeler içinde bitiyor korkulacak bişey yok ☺️
pandoraninkutusu SevgiKNGR valla çok kötü geçti ama tamamen doktorun hatası beni bu duruma hazırlaması gerekiyordu o birsey demeden direk daldı ister istemez insan gerş çekiyor korkudan iki gündür kasıklarımdaki agrıdan uyuyamıyorum
Nergiz1 Benimki yarım kaldı kastığım salak kadın doktor normal yapma dedi eli ağırmış yani kimsenin acımıyor benim niye acıdı o zaman..
Pinklove SevgiKNGR Yok canım Zaten 10 saniye sürüyor nesi acıtacak normal doğumdan korkmuyorsunuz çatı muayenesinden mi korkuyosunuz?😂😂😂😂
abilgen Acıyo diyenlere şaşıyorum. 10 sn sürdü, parmakları ile kontrol etti. Hiç ama hiç hissetmedim. Kasmazsanız sıkıntı olmaz bence.
Feyzaclk abilgen vajinal muayeneden daha mı zor? Vajinal muayenede zorlanmadım mesela bu da kolay olur mu
abilgen Acıyo diyenlere şaşıyorum. 10 sn sürdü, parmakları ile kontrol etti. Hiç ama hiç hissetmedim. Kasmazsanız sıkıntı olmaz bence.
Ceylincim Feyzaclk vajinal muayene daha zor öyle deye bilirim ben şahsen iki gün önce oldum iki parmağı ile sağ sol yapıyor 5 saniye sürmüyor