Deletedmom_103 herkesin çok güzel tarlı hikayesi var bende anlatayım dedim 😂 bende iki güne bir test yapanlardandım çantamda yedek testlerle geziyordum öyle düşünün. Bir akşam misafirimiz vardı geç kalktılar. Sonra lavaboya girdim bir testi yapayım dedim alışmıştım artık kocamdan gizli yapıp atmaya yoksa kızıyor paşam olur acele etme canını sıkma gibi ☺️ neyse bir yaptım pozitif inanamadım tabi nasıl söylesem bilemedim 15 gün sonrada yıldönümümüz o zaman söylesem geç olur diye hemen söyleyim dedim. Eşim aşırı bilgisayar oyunu oynuyor benimde aklımda olan bir şey vardı bilgisayardan lavaboya kalktı bir kağıda “yeni oyun arkadaşınla tanış” yazdım bilgisayarın ekranına kağıdı yapıştırdım testi de klavyenin üzerine koydum ekranı kapattım, telefonu da kurdum beklemeye başladım bir süre sonra geldi bilgisayara oturmadan uzandı ben şok tabi 😂😂 neyse kapıdayım bekliyorum bende tepkisi bilgisayara bak dedim artık en son baktı önce yazıyı okudu testi görmedi anlamadı sonra testi görünce şok oldu şaka yapıyorsun şaka yapıyorsun diye yüz kere sordu geldi sarıldı falan hemen ertesi günü gittik kan verdik ve bebeğimiz olacağını öğrendik. Ben şanslıyım video çekebildim ♥️♥️