Morika İlk gebeliğimde bize de iri bebek demişti doktor, ama 3330 kg doğmuştu 38. Haftada. Cihazlar kiloyu tahmini ölçüyor içinizi ferah tutun, sezeryan önerirse vardır bir bildiği, hayırlısı olsun inşallah
YaseminBatrk Busrace7 yok canım değiştir demiyorum başka bir doktora bir defa normal muane ol diyorum bakalım aynı şeyi söyleyecek mi. Olur yani makinadan makinaya doktor elinden eline fark olur diye dedim
Kukulikukuli12 Busrace7 38. Hafta kızıma 3900 gr dendi ben 41.hafta doguma gridm suni sancı ile. Kızım 3700 dogdu. 🙄 Arada 1 ay var düşünün Doktora sordum sebebini. Ultrasonda 300 400 gr oynamasını beklıyoruz zaten yanılma payı var demişti. Bence bunu göz önünde bulundurun. Cokda kolay dogum yaptım.
Kader111 Kukulikukuli12 ben 37 haftadayken bana 3800 dedi şuan 38+1 oldum şuan kaç bilmiyorum sizce benimki de öyle olur mu ama karnım baya büyük kilolu olduğunu hissediyorum
Sumeyye2341 Bende 32.haftadayım bebek 2-3 hafta önden gidiyormuş iri bebek diyor doktor ilk doğumum 4 kg olursa hiç riske atmam sezeryan alırım dedi bence zorlamaya gerek yok dün bir tanıdığım normal doğum diye gitti hem sancı çekti bebek doğmadı hem sezeryana aldılar bu sefer doktorun nasıl derse onu dinle bence
Kukulikukuli12 Kader111 karınla bebeğin hiç alakası yok ben 6 kg aldım 41 haftada dogum yapmama ragmen zaten 3700 bebek dogdu gerisi de su plesanta falan yani 🙄 karnım 6 aylık gibiydi doguma gittiğimde. Ozman benım bebeğim küçğk olması lazımdı 😄 Ultrason ve gercek arasında 300 400 gr oynuyor bunu bana doktor söylemişti
Mrvsmt2502 Busrace7 sezaryen yapıp ekstra ücret almak isteyen doktor çok maalesef. Başka bir doktora daha danışın bence
gokcetugumm Busrace7 makina hatalı ölçüm yapıyor zaten hiç bı test yada makina yüzde yüz net cevabı vermiyor 💁
bgunes Sazem merhaba 39+3 te Sezeryan oldum bebeğim kakasını yapmıştı. 3700 kg doğdu gözle görülür bi büyüklük yok kafasında gayet normal duruyor
Kubra0505 Ben şuan 30+4 haftalığım 23. Haftada 1250 dedi kilosunu şuan ne kadar oldu bilmiyorum bayramdan sonra gidicem. Merak ettiğim iri bebek normal olursa şöyle böyle olur diyorya doktor o zaman zorunlu sezerysna mı giriyo yoksa isteğe bağlı mı olmuş oluyo ?