Ygllll Elenora ali ismini çpk istemiştim aha bak şimdi herkesin bi ali tanıdığı varmış annem de ali koy demişti burada yazılanlardan kısaca bahsedince yooo haaa hıııı Aaaaaaaaa!!! Evet koyma tamam doğru dedi 🤣🤣🤣🤣🤣
laviniamom01 Ygllll bende oğluma Ali katacağım ayrıca babamın da adı Ali genelde de bizim çevre de Ali katılsın ki uysal olsun adaletli olsun derler her isim de var yani üçkağıtçılık ona bakarsak Muhammet ismini taşıyanların hepsi dindar olması lazım benim çevremde genelde bencil oluyor yani karakter meselesi 😊
Yeniannebulutlu Ygllll tartışmayı tekrar açıykrum. Yetişin aa dostlar. Bulabıldınız mı isim. En son parasını verıp isim analızı yaptırıcam ya kafayı yemekten iyidir😂
Ygllll Yeniannebulutlu benim oğlum yakışıklı kaarizmatik fakültenin popüler çocuğu olacak ona göre isim önersinler yaaa 🤣🤣🤣🤣 bestami bunun için uygun değil mesela 🤣🤣🤣🤣🤣( popi beklerken sümsük çocuğu da olabilir fakültenin ama hayal işteee 🤣🤣
NisaSevgili Ygllll biz Enes Batuhan koymaya karar verdik. Kaan da güzel isim bi düşün istersen sakin de oluyorlar hem
Ygllll NisaSevgili kaan güzel de o zaman da içinde yumuşak g var mı diyip darlarlar çocuğumu bıkmasın ya ben çok bıktım ismimden darlanmasın çocuğum
Suzanozan Ygllll benimde oğlumun ismi Ozan ikinciye hamileyim onunda ismine daha karar veremedim 32 haftalik hamileyim şimdilik özer istiyorum ama Ensar da olabilir okan olabilir
Tmtugbaa Bizde tayfun koyucaz , ikinci adı ise tuğkan ğ istememişsin ama 😅 isim postlarına baktığımda sürekli aynı isimler tekrarlıyor ilerde çocuklar okula gittiğinde muhteşem bi karışıklık olucak
Uykusuzannee Ygllll benimde oğlum olucak Allah nasip ederse Malik ismi hoşuma gitti sadece bakarken anlamını ve söylemini soyadimizla beğendiğim bi isim oldu
Denizinci Ygllll ya işte Budur ☺️😂 bende oğluma isim arıyorum ama sizinle aynı kriterlerim var . Sonuç bulamıyorum 😅🫶
Ygllll Denizinci beb en son can koyayım diye düşündüm ama ona da iyi saatte olsunlara can denir dediler 🤣🤣🤣🤣
Vesile-nur Eşim ilk başta Alperen ismini koyalım dedi sonra kendi begenmedi şimdi Yusuf Kerem düşünüyoruz bakalım dogana kadar değiştirir miyiz
Ygllll Vesile-nur yaa benüm tanıdığım tüm yetişkin yusuflar belalı sinirli tipler ya o yüzden ben yusuf hiç tercih etmedim
Ygllll laviniamom01 evet ilk ali ile başladım ama o kadar çok ali ile ilgili aynı yprumu aldım kiiii ne bileyim yaaa kısmet daha 4 ayım var 🤣
Minnosmino23-23 Ygllll bizde hala bulamadık eşim osman istiyor asla koymam dedim bu sefer de hamza diyor ben kerem’i çok sevdim selim fatih ali asaf gidip geliyoruz inş bi an evvel netleşir
Ygllll Minnosmino23-23 hamza bebek 😢 hamza hiç bebek adı gibi değil genç delikanlı ismi gibi de değil yani bilemedim sizin önerileriniz daha güzel 🥰
Vesile-nur Ygllll ben baştan beri kerem ismini istiyorum eşim istediği için yusuf ekledik ama kesin kararımız değil erkek bebek ismi bulmak gerçekten çok zormuş
Zehross03 Ygllll gökalp istiyoduk ama kararsızdık bende gittim isimli emzik tutacağı sipariş verdim kesinleşmiş oldu jdjdjdkdk mecbur kabul etcekler gökalpp
aylasennn Zehross03 biz de Gökalp’e çok yakındık ama çevremizdekiler mırın kırın yapınca soğuduk. Bir de Türkçe karakter olması ve çocuk k harfini söyleyemezse diye düşündürüyordu 😄