Baharkvsrdag Ygllll Cinsiyetimiz belli değil ama oğlum olursa Hezerfan veya Huzeyfe koymak istiyorum her yaşta çok güzel 🧡
1anne2bebek__ Ygllll Ali can diyince sanki cin Ali gibi oluyor 😃 berke can da tiki isim 🤣 sadece Ali de güzel. Sağlıkla kavuşmak nasip olsun inşallah hepimize 🫶🏻🤲
Ygllll 1anne2bebek__ ben ilk önce ali düşündüm burada sordm aman amaaaan ne yorumlar geldi nerede bir dolandırıcı düzenbaz yerinde duramayan sinirine hakim olamayan ara bozucu fitne ali tanıdığı olan varsa yazdı sülalelerdeki üçkağıtçı amcaların adı hep aliymiş
Ygllll 1anne2bebek__ bunları duyunca vazgeçtim ali den 🤣 gelen yorumlar çok bombaydı halbuki seviyordum klasik güzel gibi ama Ali ler biraz değişik oluyormuş
Elenora Ygllll ay doğru kız şimdi benim de aklıma geldi öyle biri 🤣🤣🤣 aydınlandım. Bak var bizim de bi tanıdık adı Ali tam bir tilki ve üçkağıtçı
79Zehra Ygllll O onların ailesiyle alakalı bir durum sanırım.Oğlumun amcasının adı Ali.O kadar efendi bir çocuk ki.Aşırı da dürüstler.Biz Hz Ali ahlakı olsun dedik.Çokta beğenilen bir isim tekrar düşünün bence
H1z2a3 Ygllll eşimin adı mehmet ali🤣😂🤣😂 söylenenlerden az buçuk onda da var sanki biraz üçkağıtçı fırlamadır🤣
Ygllll Elenora ali ismini çpk istemiştim aha bak şimdi herkesin bi ali tanıdığı varmış annem de ali koy demişti burada yazılanlardan kısaca bahsedince yooo haaa hıııı Aaaaaaaaa!!! Evet koyma tamam doğru dedi 🤣🤣🤣🤣🤣