Deletedmom_116 tugcedoganay1 haftamız doldu ve göbeğim yaklaşık bi ay önce düştü ozlelikle iki gündür yok gibi karnım gazlanmisim gibi minnacık kaldı görseniz inanmazsınız🤣🤣
cocuklarimcanim tugcedoganay1 bende bekleyim benim göbek 36da düştü çocuk kanala indi 37+3 tık yok her gün daha fazla iniyor desiyor gibi hissediyorum bakalim
Omermomm_ Hilal2901 kızz sen daha doğurmadın mıı bebeğimi ilk öğrendiğimde katılmıştım hamileydin 31 haftalık oldum sen doğurmadan ben doğuracam 😂
1prensesimm Hilal2901 bu senenin modası “DOĞURAMAYANLAR”😂 32+4 haftaligim umarım 36-38 haftalarda kızıma kavuşurum sizin kadar sabırlı değilim 8 aya gelene kadar kafayi yedim de biraz😂😂😂
Omermomm_ Hilal2901 bende inanıyorum bu savaşı bebiş değil sen kazanacaksın çünkü sen aklına koyduğun her şeyi başarırsın inanılmaz bir gücün var ve sevgin de vaarrr😆
Sudemutlu Hilal2901 ya bişey sormak istiyorum ben şuan 37+4üm bebeğim de 3.200 gram doktor 2 haftada 500 gram almış bebek demişti normal doğuma kadar Korkuyorum 4 kilo veya üstü olur diye sizin bebiş kaç kilo size doktor bilgi verdi mi bunun için doğum zor olur vs diye
1prensesimm Deletedmom_116 ben sizin yorumları okuyorum da hislerim kuvvetli 44. Haftada hayırlısıyla tosuna kavuşursunuz şimdiden okul bakın bence lazım olcak 😂😂🙈
1prensesimm Deletedmom_116 e gelmiyorlar bacım peygamber sabrı var sizde ben şimdiye sezeryanla almıştım kiyardim paraya yani 😂
Deletedmom_116 1prensesimm Gelmiyolar ozelede bebemin keyfi istiyo diye parayı bayılmak istemiyorum🤣🤣