Koalammm babymomy_ şuan daha pişmiyorum ben ama bunalmaya başlıyorum artık. Valla yandık İzmir’in sıcağı kadar berbat bişi yok herhalde 😃 çok aşırı sıcak oluyor Allah yardımcımız olsun valla 🤦
Sm135 babymomy_ benimde Eylül doğumum 🥰 valla sabah güzel işe giderken ama akşamları mahvoluyorum gerçekten ara ara basıyor bi de fenalık ateşler basıyor 😂
Merve_vrl Deletedmom_103 Dedebasinda girişte mezarlık var ya haniii hemen orda Taşkent var o sokaktayimm canimm. Sen nerdesin
Merve_vrl Deletedmom_103 aaa oraaya yeni siteler yapılmıştı sanki ya da yanlış mı hatırlıyorum. Bizim evden görünüyor hayat baya tepede orayı mi diyosun acaba
ku4iremmmm- babymomy_ çok sıcak yaa İzmir dün ıslattı bugün yaktı havanın naptığı belli değil hamilelik de sıcak hiç çekilmiyor
selingnyy Melinayinannesi nasıl sabitleniyor peki doğumunuz yakın bir tarih de mi ilk defa duyuyorum böyle bir şey olduğunu
Melinayinannesi selingnyy ben istege bagli sezeryan istedigimden gununu onceden belirlemistik zaten belli oluncada 1 ay onceden konstum ve guncel fiyatini odeyip sabitledim zam gelse bile beni etkilemeyecek.sabitleme her ozel hastanede vardir.
selingnyy Melinayinannesi çok teşekkür ederim benim ilk defa haberim oldu gerçekten çok mantıklıymış sizin yapmış olduğunuz
Tgcmrt48 babymomy_ bende izmirli değilim eşim buralı onun peşinde o nereye giderse onun peşinde dolanıyorum 😂
Rabia_91 Okullar kapandığı gibi geliyorum 🥰 aman çok dert etmeyin, bunaldıkça denize gideriz napalım. Bol bol yüzeriz. Ağustos başı benim doğumum da 🥰
Sinan35eda babymomy_ benim buralar hava kapalı valla ben torbalı ayrancilardayim yağışlı zaten bende astım var az sıcak oldumu takinanip kalıyordum hamile kalmadan once şimdi ne yaparım bilmiyorum valla benim doğumda ekimin 21 de hayırlısıyla kucagimiza alalim
burcudemirr babymomy_ aa bende orduluyum ama burdakileri yani.oturduğum yerdekileri pek sevmiyorum ya mendereste oturuyorum 15 sene oldu sanırım izmire geleli