babymomy_ Güzel anneler hamişler nasıl gidiyor hamilelik. Benim doğumum Eylül sonu . Şu an evde pişiyorum yani Temmuz ağustosta napacağım bilmiyorum aşırı sıcak değil mi sizce de 🙄 siz nasılsınızzzzz
Deletedmom_103 babymomy_ bu sıcakta ütü yaptım sen düşün ne haldeyim 🤦♀️🤦♀️. Benim doğum aralıkta olcak inşallah yazın nolcak bende bilmiyorum 🙄
Merve_vrl babymomy_ aayy sorma canım ben de sabah kahvaltıdan beri balkondan içeri girmedim desem yeri 🤭 annemle kayınvalidem geldi oturduk kahve içtik☕ yemeğimizi de yedik şükür öyle oturuyoruz. Birkaç gündur yağmurlu diye adım atmadım dışarı valla ama şuan cikasim var 😂😂
Tgcmrt48 babymomy_ kemeraltı yaptım bugün sıcaktan baygınlık geçirdim yatağa uzandım erik kemiriyorum soğuk soğuk 😂
selingnyy babymomy_ doğum için herhangi bir bilginiz var mı şuan fiyatlar ortalama ne kadar, bende İzmire geleceğim bir kaç haftaya postu görünce yazmak istedim ☺️
babymomy_ Deletedmom_103 ayyy Allah yardımcımız olsun 🥰 of ütü yapmaktan nefret ediyorum su an yapması daha zordur 🙄
babymomy_ selingnyy benım özel sağlık sigortam var o yüzden maalesef doğum ücreti nedir bilemiyorum 🥰
Melinayinannesi selingnyy canim ben ozel karatas hastanesine gidiyorum dogumu 15binden sabitledim yakin zamanda zam gelcekmis cunku
burcudemirr selingnyy çınarlı hastanesi haziran için falan 12.500 fiyat ama değişebilir dediler daha erken doğum yapicaknolanlar 10500 diye biliyorum benim doğumda eylül sonu nasipse bakalım değişicekmi degismezse orda düşünüyorum suanlik
Basakaltunsoyy Ben de medicanaya gidiyorum sanıyorum 25 bin tl falan olmuş, benimde doğum Ağustos sonu 🥰 doktorum da ilkay hoca, sıcaklarla çok zor
Tgcmrt48 babymomy_ bende izmirli değilim eşim buralı onun peşinde o nereye giderse onun peşinde dolanıyorum 😂
selingnyy Melinayinannesi nasıl sabitleniyor peki doğumunuz yakın bir tarih de mi ilk defa duyuyorum böyle bir şey olduğunu