Eftelyaatasoy Hilal2901 😅 bi de hergün cevremden telefon mesaj falan alıyorum daha dogurmadın mı diye
Mustafayigitvebeytugannesi Eftelyaatasoy ayy kız bunu okuyunca kendimi gördüm ilk oğlum 43 haftada doğdu herkes günlük arardı dışarı çıksam arkamdan bagirirdi komşular bebek içerde mutlu daha dogurmadin mi diye 😂😂😂😂
Eftelyaatasoy Deletedmom_116 😅😅 bi de kayınvalidemde kalıyorum hastane burdan daha yakın kendi evim uzak. Evimi özledim yahu
Eftelyaatasoy Deletedmom_116 darısı bana hem bebeme hem evime kavusmak istiyorum 🤣🤣 imdat dicem artık
Eftelyaatasoy Hilal2901 aynen bi de bize sorsalar🤣 eşim zorla yürüyüşe çıkartıyor belim kopacak gibi göbekten🤣
Deletedmom_116 Hilal2901 Amna normal bendede var o 🤣bişey alicam oluyorum kapıya gidene kadar neydi diye düşünüyorum 🤣🤣
Deletedmom_116 Hilal2901 Kiz mahvoldum ağrılarım yetmez gibi bide yirmilik dişim kudurdu boğazıma kulağıma gözüme vurdu dardayım anneyy
Deletedmom_116 Mustafayigitvebeytugannesi benim değil mi dogurmucam banane banane benim degilmi dogurmucam sjsjs