Eftelyaatasoy @Burnumageliyoduslkmsn doğurmak üzere @beyzacmvrc doğurmuş @Deletedmom_116 senin de en azından sancın baslamıs dökdşfkf bana da dua edin 40+2 hic belirtim yok cumartesi kontrolüm var
Burnumageliyoduslkmsn Çok lanetli bir gün yarını bekle 😶🥴 yamuldum resmen Meryem Ana otunu koydum şimdi suya inşallah olur açılmam yemek yiyip spora baslicam darısı sana nstlere gidiyor musun
Eftelyaatasoy Burnumageliyoduslkmsn en son pazartesi gittim hic cıkmadı cumartesi cagırdı tekrar. ev zaten baya yakın sancı olsa giderim da daha tık yok🤣
1prensesimm Burnumageliyoduslkmsn senin bebek kafayı sağlam buluyor seninle haberin olsun o kadar çabaya 2. Yi dogurmustun şimdi 😂
dh160 Burnumageliyoduslkmsn Meryem Ana otunu suyunuz gelince mi koymak gerekiyor suya ben de aldım ama ne zaman koyacağımi bilmiyorum
Deletedmom_116 Hilal2901 İsyannn açtım son ses tofasimla geziyorum oğlan kıskanır belki yeni gençlerin Şeysi ya😂😂😂
Deletedmom_116 Hilal2901 Ewet😂😂Önceden babasida severmiş böle şeyleri belki benim oglanda gaza gelir De gelmew niyetlenir sjsjs bir umut😂😂😂
Deletedmom_116 Hilal2901 Hahaha dyr deneyelim sjssj Evercme snei gelir gelmez dedim olmadı gel Araba alcam dedim olmadı neler dedim 😂😂😂😂
Deletedmom_116 Hilal2901 Valla ne rahatlığı bilemedim tabi Deidmbabasina çeker babası aceleci yok anam yokk kime çekti bu çocuk kime🤣🤣
Eftelyaatasoy Hilal2901 😅 bi de hergün cevremden telefon mesaj falan alıyorum daha dogurmadın mı diye
Eftelyaatasoy Deletedmom_116 😅😅 bi de kayınvalidemde kalıyorum hastane burdan daha yakın kendi evim uzak. Evimi özledim yahu