Ecem4545 tabiki❤️ sabah 8 de yatışım yapıldıktan sonra beni odaya çıkarıp nst ye bağladılar. 9 gibi gelip beni ameliyathaneye indirmek için harekete geçtiler. Ameliyathanede zaten bi ekip karşılıyo sizi beni rahatlatmak adına ismini sordular kıyafetlerine baktılar beni oyalamak adına 😂😂 sonra anestezi uzmanları geldi kambur durmamı istediler spinal iğnesi yapmak için ve inanın bana ben hissetmedim bile bacaklarıma sıcaklık inmeseydi yaptığınıza emin misiniz dicektim o derece 😂 sonra kendi doktorum geldi beni oyalamak adına birkaç soru sordu derken bi baktım 7-8 dakika içinde bebeğimi gösterdiler dünyanın en güzel anı ❤️ sonrasında önce bebeğim ardından ben çıktım ama dürüst olmak gerekirse uyuşukluğum olduğu halde odaya çıkar çıkmaz dikiş ağrıları duymaya başladım ben. Hemşirelerden ağrı kesici istedim o da en yüksek dozda olanını verince ben kus Allah kus o dikiş acılarıyla bir de öğüre öğüre kustum çok kötüydü. (Size tavsiyem ilk etapta ağrı kesicinizi düşük dozda isteyin ki benim yaşadığımı yaşamayın) sonrasında uyuşukluğum geçer geçmez ben hemşireyi beklemeden yürümek istedim çünkü biliyorum ki yürüdükçe geçicek,hafiflicek. Şuanda bebeğim yanımda uyuyo,emzirebildiğim kadar emziriyorum. Spinalden korkmayın gerçekten ağrısız acısız işlem. Sonrası için de bol bol sıvı alıp yürüyün tek çözümü bu. Herkese sağlıklı doğumlar diliyorum ❤️