Gumus25 esraEb evet uzun olması sorun oluyor biraz ama sürekli binenler de var içiniz nasıl rahat olacaksa oyle yapın 🙏
esraEb Gumus25 birde ben deneyeyim bakalım. İnşallah her şey yolunda gider ve bu fobimi de aşmış olurum 🤗
Bet1 esraEb 33+3 um sabah giderken eşimle gidiyorum gittiğim hastanede çalıştığı için ama dönüşte otobüse biniyorum. 1 buçuk saat sürüyor yol toplu taşımayla riskli bir hamileliğim var ama mecbur işte her hafta gidiyorum eşim de her hafta izin alamayacağı için mecbur. Hastanenin içinde oturuyorum otobüs gelene kadar evin de önünde iniyorum sayılır. Otobüsün kaç dkya geleceğini gosteren uygulamalar var Ankara da öyle yani
esraEb Bet1 inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız hepimiz için güzel bir doğum süreci olur. Benim için fobi gibi bir şey oldu 😤herkes olumlu yazmış inşallah bu fobimi de aşmış olacağım bu sayede 🙈
Siyahdnz esraEb canım her hafta otobusle gidiyorum hastaneye 34. Haftadyaım ve yol 1 saat 20 dakıka sürüyor gel gıt toplam 3 saat yanı korkma yorucu olsada benek ıcın tehlıke olmaz allahın izniyle
esraEb Siyahdnz ayyy o kadar çok inanamıyorum. Motive oldum cesaret buldum 🙈iyi ki yazıp fikir almışım randevu günüm yaklaştıkça strese giriyordum iyice. Teşekkür ederim ☺️
esraEb gamizee_ ayy inşallah ya. Ben azıcık koltuğa sert otursam yarım saat yatıyorum aman bir şey olmasın diye 😄😄
esraEb Yldzzz16 en son 1 ay önce kontrole gitmiştim tehlike var falan demedi. Çok şükür hissettiğim bi anormallik de yok. Sadece biraz aşağıda hissediyorum hareketleri hep orada ondan dolayı korkuyorum 🙈
Zumzugukodummuzzingillatirim esraEb 32 haftama kadar işe gidip gelen, 2 3 saat yol giden ben gülümsedi :)
esraEb Zumzugukodummuzzingillatirim neeee inanamıyorum ya 🙈 neler neler duyuyorum. Yazılanların yanında benim durum devede kulak sanırım 😄😄
Zumzugukodummuzzingillatirim esraEb bu ne ki aşko ben motora da bindim. Hatta herkes binme doğırursun dedi, 38 den sonra hergün bindim sabah akşam bindim uzun yol kısa yol bindim, buna rağmen 41+4 de anca doğurabildim. Yani birde böyle şeyler yapmasam…
minikoannesi123 esraEb 35. Haftadayim, gebeligimin başından beri işe gidiş gelislerde metrobüs kullanıyorum. Metrobuslerin durumunu bilen bilir😁😊 Allah’ın izniyle bir şey olmaz korkmayin
esraEb Zumzugukodummuzzingillatirim inanmıyorum ya şaka gibi 😄 inşallah benimki de vaktinden önce gelmez. Zaten korkuyorum minik olmasından bide erken doğarsa düşünmek dahi istemiyorum. Sağlıklı sıhhatli vaktinde gelsin inşallah 🙏