Valla hamişler çok araştırdım gercekden haftalardır okumadığım blog forum sayfalardaki yorumlar kadınlar kulübü vs dahil heryere baktım ben özetle fikrimi söyleyim etlik şehir Hastanesi’ne 2 yakınim doğum yaptı sezeryan ve her ikiside aynii enfeksiyondan hastanede yatıyorlar sezeryan dikişleri iltihap kaptı tekrar açtılar vs detayı hiç anlatıp sizinde psikolojinizi etkilemek istemiyorum ama beni çok korkuttu açıkçası tabiki normal doğum istiyorum ama şartlar sezeryan gerektirirse diye etlik sehir hastensindej vazgectim pazartesi koru hastanesinden doğum paketi alıcam zorda olsa maddiyati ayarlamaya çalıştık mecburen Allah herkesi doğru hayırlı insanlar ile karşılaştırsın hepimizin hamilelik süreci doğumu ve doğum sonrasi çok güzel ve sağlıklı geçsin inşallah maalesef koca koca hastaneler gercekden temiz göz alıcı vs ama çalışanları doktorları için aynı şeyi söylemek mümkün değil Ankara’da iki koca şehir hastanesi var ve toplasan 1 elin parmağını geçmeyecek doktor memnuniyeti var şaka gibi tıp ilerliyor diyoruz ama sorun nerede tam olarak anlamış değilim normal doğum için yorumlar daha iyi şimdi ona birşey diyemem ama sezeryan hikayeleri beni bir tık korkuttu