Zehraumut minikinsantanesi galiba kimse yazmamış bende antepteyim kuzum valla çok zor geçiyor 🤦🏼♀️ senin nasıl geçiyor
Rumeys-a minikinsantanesi eşim Antep’li ve bu sene tayinimizin oraya çıkma ihtimali var. 27+3 hamileyim. Beğendiğiniz hastane var mı ?
minikinsantanesi Zehraumut yaa Allah yardımcımız olsun inşallah rabbim kolay kurtarsın sağlıkla benimki çok yeni şuan şimdilik güzel gidiyor sadece çok fazla ayakta durursam veya oturursam belim ağrıyor o kadar 🤭
Zeynep-92 minikinsantanesi aynıyız 5+6 iyiyiz çok şükür ama sürekli yorgun ve uykulu hissediyorum siz nasılsınız 😊
Lur-2006 minikinsantanesi evet ben de 7 yıl oldu bence de Antepliim 😀 iyiyim siz nasılsınız nasıl gidiyor
minikinsantanesi Rumeys-a ya ne güzel hayırlısı olsun inşallah ben yaşam hastanesi Sema iyiköşkere gidiyorum çok memnunum
minikinsantanesi Zeynep-92 ben normalde de öyleydim o yüzden o konuda pek gariplik çekmiyorum açıkçası ama 3 gündür mide bulantısı var 🫠
minikinsantanesi Lur-2006 teşekkür ederim iyi gidiyor bugün genişimizi görüp kalp atışını duyduk çok şükür siz nasılsınız
Kubra1414 minikinsantanesi Antepli değilim yakınından kilisliyim ama nerdeyse haftada iki üç kere gidiyorum
Madeinpelin Zehraumut ben de manolyaya gidiyorum hiç memnun değilim değiştireceğim bu ay siz memnun musunuz
Meh2727 minikinsantanesi bende antepliyim 2 çocuğuma hamileyim benim de 2 çocuğumun doktoru de sema iyikosker çok iyi bir doktor çok memnunum
Zehraumut minikinsantanesi valla herkes suratsız şöyle böyle diyor ama ben çok sevdim bence çok iyi birhekim 💜
Kubra1414 minikinsantanesi yok hayır Antep’te de evimiz var gezme amaçlı geliyorum çok şükür bir şey yok 🙏😊
Lur-2006 minikinsantanesi ay çok yeni daha maşallah 🧿 kaç haftalık. Ben de bu gün dün doğum iznine ayrıldım 🙌
EdanurYeter minikinsantanesi ben leblebi yiyorum bulantım olduğunda çok iyi geliyor tavsiye ederim ☺️ Bende Antepli değilim ama Antep’te yaşıyorum , 10 ay oldu daha Antep’e geleli
Buketterenn Lur-2006 merhaba daha önce konuşmuştuk sizinle ikiz gebeydiniz kaç haftalık oldunuz 🫠Ozamanlar Antep’te değilim demiştiniz hatta döndünüz mü geri