naneliseker_ Kızlar 15 gündür kullanıyorum. Göbeğimin bur tarafı sis sizede de oluyor mu? Normal mi ? Morarmayı anlarım da. Birkaç gün üst üste aynı yerde farklı bölgelere vurdum ondan olabilir mi daha oraya vurmuyorum ama hala sisi aynı?
Buketterenn naneliseker_ ay bende de oluyor 8 aylık olduk hala alışamadım o iğneye 🙈 iğneyi yaptıktan sonra biraz ovalayın orayı sertleşmesin bazen kanayadabilir yaptıktan sonra korkmayın
Kelebek33 naneliseker_ normal canım aynı yere denk geliyo ondan şişiyo benim ikinci hamileliğim ilkinde de vuruldum şimdi de kullanıyorum hep göbekten yapıyorum korkma arada bende tereddüt ediyorum ama çok şükür bi sıkıntı yok
minikinsantanesi Bende kollarıma vuruyorum morardı ve dokununca hafif ağrı hissediyorum bugünde bacağıma vurdum onun harici bi yan etki görmedim
Ponduk Hic şişkinlik yapmadi bende asiri morarma oliyor iceride sertlik ve bere oluyi ama ust uste ayni yere yapma sag sol olarak sirayla degistir
naneliseker_ Buketterenn acaba ilaç mı gitmiyor ben yeniyim, şişti göbeğim nedense. Sizinde şişiyor muydu
Buketterenn naneliseker_ iğne yaptığınız yerde nohut kadar bir şişlik oluyor onu diyorsunuz değil mi evet bende de çok olurdu hatta göbeğim biyere değerse ağrıda yapardı yani ilaçta tam gitmiyor olabilir veya aynı yere iğne yapıncada oluyor siz orayı ovalayın dağılır zaten
Busraaa1014 MMad Ben dün ilk defa bir hemşireye vurdurdum 10 gündür vurduk hiç sorun yasamamistik hemşire bı vurdu kocaman morluk oldu içten şişti ve ilk defa acıyor. Neden öyle oldu hiç anlam veremedim
MMad Busraaa1014 kılcal damara denk gelmiş olabilir ben de bazen vurunca iğneyi kanadığı ya da nokta gibi morardığı oluyo ya da iğneyi yaptıktan sonra ovaladıysa o da morartıyor. Koldan hiç vurulmadım hep göbekten kendim vurdum iğne dik ve çok yavaş vererek yapıyorum bi sorun yaşamıyorum