Denisss Mrry bu ay için hatta bitanesinin daha iptal mesaji bile gelmemisti tesaduf sisteme girince gordum 😔
Mrry Denisss hiç bana öyle olmadı ya nedenki kimden almıştınız bende geöen gittiö doktor yokmuş iptal falan olmadı
Bisaniye Denisss benim de her gidişimde başka doktor vardı :/ ama zübeydeye göre daha sakin olduğu için gittim oraya sonra kudrette doğum yaptım. Araştır istersen ben memnun kaldım kudretten :)
Kaderburr Bisaniye bende zubeydeye gidiyorum doğumu tıp fakültesinde yapsam alırlar mı acaba canım varmı bu konuda bi bilgin?
Mrry Denisss ben ilk ilhami beye gittiö sonra o doğumhaneye çıkımca bora beye gittim orda sistem farklıya doğumhane jinekoloji gebe bölümü şeklinde devşirmeli ilerliyo ikidir de Vildan hanımdayım
Ozlemsvr Bsryklmz Canım benim annem orda bir doğum yaptı bir de kürtaj son dönemde oldu. Doktorlar çok ilgili alakalı dedi. Tek sıkıntı orada da suriyeli çok olsugu olduğu için doktorlar çok yoğun çalışıyorlar ve haliyle yorulmuş olabilirler. Doktor anneme kendi ağzıyla demiş çok yoğun çalışıyoruz diye kürtaj olduğu zaman. Kürtajı olalı da daha bir sene olmadı. Ama ben olsaydım orda doğum yapardım..
Mrry Ozlemsvr belki doktordan doktora değişiyodur ama genel iZlenim hep böyle korkudan hiç gitmediö muayeneye ta ki ayrıntılıya kadar ondad Memnun olmadım belki iyi bi doktor gelseydi bende öyle düşünebilirdim ☺️Geçmiş olsum bu arada annenize💐
marven Mrry baska bi yerde daha yaptirdiniz mi ayrintili ? Ben yaptiramadim cok pahali ozeller ama hic icime sinmedi
Mrry marven bende aynı şekilde keçiörem özel yediyüz dedi yaptırmadım o yüzden oradı bile öyleyse dedim çok yüksekti fiyat 😒içime de sinmedi hiç her randevuda doktora bi sıkıntısı varmı gözüken diye soruyorum 😞
Denisss Mrry 16 kasim icin ulas beydi 4 gun kala iptal oldu 27 kasim icinde ilhami beydi onuda dun sisteme tesaduf girdigimde gordum.. Bora bey gebelere bakmiyo diye biliyorum ben ama
Mrry Denisss yok bakıyo gebe polikliniğine geçtiğinde şu an sadece Vildan hanım açık sistemde siz kaç haftalık hamilesiniz
Tgbmhmt066 Denisss bende GATA’ya gıdıyorum bır arkadaşımla beraber ona da dün msj geldı randevunuz ıptal oldu dıye bende aldım ama 182 den almıştım Hangi sistemden baktınız acaba ?
Denisss Mrry 10+5 olduk takiplerde dogumda tek biyerde olsun istiyorum acikcasi o yuzden bu arastirma cabamda
Mrry Denisss bence değiştir meyine hastanenizi ben en başından beri oraya gidiyorum çok memnunum doğum yapan orda çok arkadaşım var herkes aynı şekilde içiniz rahat olsun 💐
Denisss Mrry tesekkur ederim bilgilendirme icin insallah bi doktora randevu alabilirsem gata'da devam edicem 😊
Denisss Tgbmhmt066 benimde ilk iptal olanin mesaji 4 gun kala 182 den geldi oyle ogrendim digerinide tesaduf mhrs diye grip baktigimda gordum belki gun yaklasmis olsaydi onun icinde mesaj gelicekti hangi doktor sizin ?
Tgbmhmt066 Ben İlhami beye aldım önümüzde ki hafta için ama ıkı haftadır Vildan hanım bakıyor zaten Hangi doktora alsak farklı bır doktorla karşılaşıyoruz ama memnunun hepsı ilgilenıyor
Denisss Tgbmhmt066 aynen benimde ikncisi ilhami beydi .. o zaman haftalar oncesinde randevu almamizin bi mantigi yok sanirim 😔
Tgbmhmt066 Denisss bu ara randevuyu çok zor verıyorlar zaten arıyoruz hep dolu dıyorlar bu zamana kadar hıc oyle değıldı aslında ☺️ Kontrollerı güzel ama onemlı olan tabi Doğum inşallah ondada güzel ilgılenırler 😔
Denisss Tgbmhmt066 esimin kuzeni dogum yapti temmuzda cok memnun ama bi detay varki kuzeninin esi askeri personel bunun etkisi varmidir bilmiyorum benide o yonlendirmisti ama bakalim randevu alabilcekmiyim yada aldigim her randevu iptalmi olacak.. taramalari falan yapiyolarmi orda peki ?