Aysedgl Pati23 engin beyin şuanki kontrol ucreti nedir bir de dogum ucreti ne kadar bende gelince ona gideyim madem cok saolun bu arada
Aysedgl Aysedgl aaysedgl insatgram adresim ekleyebilirsiniz varsa instagraminiz bilmiyorum iste dilekce verdik ama her sey nasip ev yok birde internette asla ilan yok dogru duzgun o acıdan zor olacak
Pati23 Aysedgl sizde oyak vardır büyük ihtimal biz muayne 340 vermiştik oyak ile doğumu tam bilmiyorum sorayım gittiğimde iyi biri gibi çünkü başka gidebilecek yer yok sürekli diyarbakır ora bura izin alıp gidilmiyor ki sizin kaç haftalık
Aysedgl Pati23 13 haftalik oyak ne bilmiyorum ama dogum ücretini ogrenirseniz haber verirseniz cok iyi olur 💐
Pati23 Aysedgl tamamdır canım bir kaç haftaya detaylıya gidicem ama zaten ortalama fiyattır sezaryan doğum üzerine zaten adam baya iyi o konuda gibi geldi bana . İnstagramı var Engin akgündüz orda fotolar var hep
Pati23 Eylempyrz hamile insanlar için imkanlar çok sıkıntılı devlet hastanesi çok kötü ölsen gene bakmazlar hastam değil modundalar. Nefret ettim hamilelikte burda
Eylempyrz Pati23 yaa ben de çok korkuyorum özel hastanesinin yorumları da hep kötü napıcam bilmiyorum
Pati23 Eylempyrz bak yapabileceğin şey engine gitmek olabilir çünkü çevre illere gitmekte cidden zor oluyor ha giderim dersen o ayrı kaç haftalıksın
Eylempyrz Pati23 24 haftalığım, muayeneye mecbur engine gidicem çok çok içime sinmezse annemin veya kaynanamın yanına gidip doğumu orada yaparım diye düşünüyorum
Ndbdndmdm Eylempyrz bende 20 haftaligim aynı sizin gibi düşünüyorum içime sinmezse memleketime gideyim diyorum ama bakalım ne olacak
Ndbdndmdm Aysedgl ay evet ya bizde baktık ama ilan yok hiç. Yerlerde belli olmadı hâlâ bende çok stresliyim nasıl olacak diye eşyaları topladık bekliyoruz öyle. Ev götürülemez bir yer olmasın diye dua ediyorum öyle bir ihtimalde varmış
Aysedgl Ndbdndmdm ya sizin de mi bingöle cikti nerdesiniz simdi sehir olarak ben dilekce verdim diye esya mesya hic toplamadim
Elimeli Bende hamile olup tayini Bilgöl e çıkanlardanim. Bingöl beni korkutmuyordu burada yazılanları okuyana kadar. İstanbul’dan gideceğim bende. 😌 Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
Eylempyrz Elimeli amin inşallah valla ben de okuduklarımdan korkmadım değil ama gidip göreceğiz 😅 ilçe tercihinde nereyi yazdınız siz
Eylempyrz Ndbdndmdm kiğı çıktı bizim de tercih dışı ve dış karakol çıktı ev götürülemez yer, doğum yaklaştı napıcam bilmiyorum ağla ağla mahvoldum ya
Ndbdndmdm Eylempyrz hayırlısı olsun canım sıkma canını seni çok iyi anlıyorum bizim ev götürülür olmasına rağmen ben bile ağlamaktan kendimi alamadım. Eşin dilekçe yazar inşallah kabul olur bir şekilde halledilir. Bebişin ne kadarlık