monagra Temmuzda evlendim, ekimde 4 haftalık hamileydim hdjshs ilk evlilik yıldönümümüze bebeyle gircez
Gzm2781 Beyazeller aslında biz evlendikten sonra 2 sene sonra fln düşünüyorduk eşim 28 yaşında ben 26 yaşındaydim eşim 2 sene sonra çocuğumuz fln olursa 30yasinda olucam dedi 2 ci çocukta yaşım ilerleyecek fln filan dedi erken olması Bizim için iyi oldu hayırlısı buymuş ☺️☺️
Beyazeller Gzm2781 Anladım nasip , benim hamileliğim çok zor geçiyor gerçekten kaldıramazdım ilk zamanlar . 😞
Gzm2781 Beyazeller valla benim hamileligim güzel geçiyor şuan zor geçiyor mide bulantısı kusma vb şeyler hiç yaşamadım
Rabia234 Gzm2781 evlenmeden 2 gün önce reglim bitmişti ve şuanda 28 haftalık hamileyim hiç regl olmadım evlendim evleneli😅
Nisaiste Gzm2781 bunu nasıl beceriyosunuz gerçekten şaşıp kalıyorum benim teyzemde evlendiği ay hamile olduğunj öğrenmiş ben 1.5 yıldır öğrenmeyi bekliyorum 😂😂
Gzm2781 Nisaiste valla cnm eşimden dolayı erken oldu 28 yaşında 2sene sonra yaparız fln dedik oda dedi 30 yaşında fln baba olucam dedi 2ci çocukta kim bilir kaç yasinda olucam fln dedi erken oldu biraz ama olsun darısı senin başına 🤣🤣☺️☺️
Nisaiste Gzm2781 amin sağolun vallahi aslında ben de evlenmeden önce diyodum 2 3 sene bi hayatımızı yaşarız sonra çocuk dedim evlendiğim günden beri istiyorum şimdi 😅😅