Anonimane_150 Gzm2781 bu ikinci gebeliğim. İlkindede ilk gecede hamile kaldım. İkinciye hamileyim. İlk korunmasız tek ilişkiyle hamileyim yine 😂 36+5 😍
sacmalamakizim Gzm2781 3 ay içinde hatta 2 buçuk ay içinde, tanışma, nişan, nikah, kına, düğün oldu. İlk gecede bebiş benden hızlısı mezarda aşko. 😂 bsjsh Şimdi 22 aylık oldu kızım var 2. Yi henüz istemiyorum. 😊
Papatyam63 Gzm2781 valla. Bır taraftan iyi ben baska şehire gitim hiç kimsem yoktu korumak aklıma gelmedi nedense ilk ayda hamile kaldım 15 Ağustosta evlendim 15 eylülde hamile olduğumu orendim bazı insanlar diyordu acaba evlenmeden öncemi yaptılar bunları söyleyen bile oldu
Gzm2781 Papatyam63 insanlar neden hep önyargılı davraniyolarki size ne kime ne herkese dert tasa olmuş ister yaparım ister yapmam alla alla milletin ağzı torba değil ki büzesin ağzı olan konuşuyor 🤣
Havvaca Papatyam63 insanlar ilk gece sevişmiyo galiba 😂 bu kadar tepki vermelerinin sebebini buna bağladım 😂 sanki düğünün ertesi günü kocaman 9 aylık göbekle çıkıyorlar karşılarına 😂
Papatyam63 Gzm2781 aynen bana söylenen kişide evlendiği ay hemen hamile kaldı ben yüzüne vurdum ama içimde kalmdi
Beyazeller Gzm2781 İsteyerek mi oldu ? Biz 3. Yıla doğru karar verdik . Hiç istemezdim açıkçası ve korunmak gerekir zamansız olmaması için .
Gzm2781 Beyazeller aslında biz evlendikten sonra 2 sene sonra fln düşünüyorduk eşim 28 yaşında ben 26 yaşındaydim eşim 2 sene sonra çocuğumuz fln olursa 30yasinda olucam dedi 2 ci çocukta yaşım ilerleyecek fln filan dedi erken olması Bizim için iyi oldu hayırlısı buymuş ☺️☺️
Heyzilandmercimek Gzm2781 ay bu olay bana çom ürkütücü geliyodu şahsen 🙈 ben evlendiğimin ertesi günü çok ağlamıştım çok şükür sevdiğim adamla evlenmeme rağmen evden ayrılmak yeni bir hayata başlamak büyüdüğümü hissetmek vs biraz ürkütmüştü beni. 🙈 evliliği sindiremeden hamile kalsaydım birde bilmiyorum nasıl bir psikolojide olurdum 🤷🏻♀️ ama Rabbim dağına göre kar veriyor işte, şimdi 1 bucuk yıllık evliyim ve 3 bucuk aylıkta hamişim 😍😍 tüm bebişler sağlıkla sıhhatle hayırlı vakitte bereketleriyle gelsinler gerisi önemli değil 😇