kizbebekannesii ya seni yerim 🙈🙈 estağfurullah 🙈 iyi olucaz hep daha iyi olucaz Allahın izniyle kuzum hiç kötü bişi getirme aklına Allah vericekse her türlü kabul değil mi zaten. Ya bebeğim sağlıklıda sağlıksız çıkarsa tüm sonuçlarda ve aldırdığında bebeğin sağlıklı olduğunu duyarsan ki malum bununuaşayan da bir sürü insan var kıywbilir misin meleğine ? Valla ben kıyamıyorum içimde kıpır kıpır şuan bile tepikliyo yAramaz🙈 bende üzüldüm ilk düşünse 1/70 ne kadar kötü 🤦♀️ Ama napalım yani sonunda ölüm mü var bide tamam herşeyi normal çıktı diyelim ya doğumda bebek nefrssiz kalırsa yada hareketliri yavaşlar biz bunu anlayamazsak da sakat kalırsa ? Yani Allah ile sözleşme yapmadık sonuçta bu çocuk iy olursa tamam olmazsa istemiyorum diye. Yada havale geçirip sakat kalan bebeklrde var o yüzden bol bol şükür etmek insanı öyle bi rahatlatıyo ki tüm annalere tek tavsiyem kuran şükür namaz başka hiç bişinin önemi yok. Zaten sana söyledim mi bilmiyorum ama bebeğim sayesinde namaza başladım ve elhamdülillah sabah namazlarına bile kalkıyorum şimdi bunu ibadetimi anlatmak için yazmıyorum kimse yanlış anlamasın ama ben hep namaz kılıcam bebeğimle derdim ve hamile olduktan sonra tek tük kıldım 8. Hafta kanamam geldi hastanelik oldum iğne vurundum şükür bebeğime bişi olmamıştı ve ben akıllanmadım yine kılmadım namazımı 12+4 te ikili test yaptırdım ki hiç aklımda yoktu ve ben asla yaptırmam diyodum ne olursa olsun o kadar nettim ve eşimde asla istemiyodu ama o gün nasıl oldu da gittik yaptırdık inanın bilmiyorum tek bildiğim ilahi bi güç itti beni oraya ve somucumu aldığımda dünyam başıma yıkıldı ağladım ağladım ağldım baktım ağlamakla bişi olmuyo sonra silkelendim dedim ki sen Allaha verdiğin sözü bile tutmuyosun ki !!! Ondan sonra kendime geldim ve şimdi iyiki o testi yaptırdım ve iyiki sonucum kötü geldi diyorum bunda da vardır bi hayır. Sonra detaylı gününe kadar bekledim hiç bi test yaptırmadım detaylıda dawn sendrom belirtisi bişi çıkmadı sadece damarlarım ince çıktı tansiyonuna dikkat et dedi sadece şimdi de normal gidiyo bakalım herşey ama ben hala tamam detaylıda iyi çıktı deyipte tamam bu çocuk sağlam diyemiyorum ki bence hiç bi anne ikili teste bakıp yada detaylıya bakıp bebğim kesin iyi demesin çünkü ikili iyi çıkıp sendromlu doğum yapan annelerde var. Göstermeyecek Allah göstermiyo bazen. Ayyy ne uzattım hakkınızı helal edin 🙊♥️ Hepimiz inşallah sağlıcakla alıcaz bebeklerimizi kucağımıza o yüzden kendinizi hiç yıpratmayın hem bebişede yazık. Sende test falan yaptırma sakın o paraya bebeğine bişiler alırsın kuzum bi detaylıyı bekle derim 😘😘♥️😍