Busra__06 minikcivcivim benim 18 . Haftamda kahverengi lekelenmelerim olmuştu enfeksiyondan dolayı doktor o zaman vermedi bugün kendi sordu devam ediyormu diye evet dedim yazdı demek ki bebeğe zararı olmasın diye çok teşekkür ederşm başlayacam bugün 🙏🏻
minikcivcivim Busra__06 verdiyse iç canım yoksa enfeksiyonun daha da artar benim lökosit 3+ idi içe içe artık 2+ olmuş ama yine ağrım geçmiyor yarın doktora gidicem bakalım ne diyecek
minikcivcivim Zeyzey055 suyu günde 4 veya 3 litre içiyorum canım sürekli de lavaboya çıkıyorum çok su içtiğim için özellikle sabah aç karnına içiyorum karpuzda da şeker varya acaba şekeri çıkarır mı ki
Zeyzey055 minikcivcivim dogal şekerli şeyler şekeri çıkarmaz diye biliyorum doktoruna danış istersen onu yanlış birsey demim
minikcivcivim Mikoosu evet son aylarda enfeksiyon bebeğime geçmişti ama korkulacak bir durum olmadı çok şükür.
minikcivcivim Zeyzey055 yaa öyleyse yerim canım bol bol 🤲🏻 ya artık bu enfeksiyon bana sancı yapıyor ya 🫤 yarın doktora gidicem dayanamıyorum artık
Zeyzey055 minikcivcivim git canim git geçer inşallah da rahat edersin rabbim.yardimcin olsun inşallah
minikcivcivim Zeyzey055 gittim de birşey demedi kültür temiz dedi antibiyotiğin de fazlalastırdıgını söyledi rahim ile ilgili olabilir dedi ama benim ağrım yine geçmiyor
minikcivcivim Zeyzey055 pazartesi farklı bşr doktora gidicem bakalım yine test vermek beni yoruyor ya sürekli zaman kaybı sürekli idrar veriyorum ama herşey boş bir yolu bulunmuyor rabbim kimseye dert ağrı vermesin ya
minikcivcivim Zeyzey055 soramadım unuttum ama kadın doğuma sorucam canım 🤲🏻 inşallah yarın güzel bir ilaç krem felan verir de geçer ya 🤲🏻