Gizeemm07 Kızlar merhabalar dün HCG 83 çıktı pazartesi tekrar istediğini söyledi şüphelendiği için mi
zeynozey Gizeemm07 yok canım 2 günde bir 2 kat artması gerekiyor o yüzden. Ama ben beta 16 ile öğrendim tekrar kan takibi yapmadım, 2 hafta sonra doktora gittim kese gördüm, kanama olmadığı sürece sağlıklı ilerliyor demektir🌸Hayırlı olsun
Gizmoo Gizeemm07 bişeyden şüphelendiği için değil düzenli takip edilmesi ve yükselmesi gerekiyor o yüzden istemiş.
tamamdanolmuss Gizeemm07 sağlıklı gebelikte beta hcg değerinin en az %66 oranında artmış ya da 2 günde bir 2 katına çıkmış olması gerekiyor. Bu yüzden takip etmek istemiş doktor. İnşallah sağlıklı gebeliktir 🙏🏻🧿
Asya0212 zeynozey ben dün iki önce 15 le ogrendim dün tekrar verdim 17.53 öldü üç dört gün sonra tekrar vericem sence gebelik varmı
TubaGokhan zeynozey ayy bende 16.53 le öğrendim dün verdim 44.57 çıkmış daha adet tarihim gelmedi 3 ünde olucam normal demi
Gizeemm07 Ayy çok şükür teşekkür ederim çok tedirgin oldum öyle şüpheli konuşunca sağlık ocağında ki doktor sevincimi yaşayamadım resmen
sedanurbelik Gizeemm07 merak etme canım benimde pazartesi 84 çıkmıştı betam dün kan verdim 175 olmuş sende gidip baktırabilirsin💗
Gizeemm07 sedanurbelik Hayırlı olsun sizede 🌸 evet zor dayanıyorum ama en iyisi pazartesine kadar beklemek
Mesure Gözümden yaş geldi buraya da yazmış 20 tane post açmamış gibi Allahımmmmm @YuvarlanamayanPaanda 🤣🤣🤣
seizetheday Gizeemm07 artışı takip etmek sağlıklı bir gebelik olup olmadığını anlamak için istemiştir canım bu değerle ultrosonda kese bile görünmez çünkü benim de 22 çıkmıştı geçen hafta bi kez daha verdim artış iyi dedi ve keseyi görmek için tarih verdi hakkında hayırlısı olsun 🌸
Asya0212 zeynozey su an gebelik var ama dimi bende Belki.gec döllenme dir Bir gün arayla verdim 15.2 den 17.53