Deletedmom_116 myangelson 😂😂 yok anam bunlar inatçı bak gör bugün dogmucak 🤣🤣Gene gelicek dogurmadim diye sjsjs
Deletedmom_116 myangelson Gene gelir bak gör 🥴😂Dayanamaz Kal orda kızım gelirsen ben ciakrmicam der sjsj
Yenibirannee Burnumageliyoduslkmsn ayy kuzum Allah bir avazda sağlıkla bebegini kucagina almayi nasip etsin yaa sabah gidicem hastaneye diye yazmissin. Gece de girip bakamadim sana ❤️ ay hadi bakalim gelsin artikkk bal turtası💞💞🥰🥰
Kalbiimde2can @Burnumageliyoduslkmsn ah kuzuuum hadi insallahhh gelsin artik 🤲🏻 ey ahaliii dogum duasi edelim haydii gayri bu bacimiz saglicakla dogursun🥰❤️
Balbebek012 Burnumageliyoduslkmsn ee artık gelecek annesi kaçarı yok ben bile senin bebişi bekliyorum 🤣🤣
Burnumageliyoduslkmsn KLORAKHANIM azalıyor sanki sancım o aptal hemşire yüzünden gidesim yoktu ya onun gunuyse diye bende saçmaladım gidip suni sancı istiyimmi yeter artık alayimm kızımı ya
yesilkahve Burnumageliyoduslkmsn ayy yemin ederim postu gözlerim dolu okudum umarım boşa duygulanmamışımdır 😅 doğuracaksın kız hadi bu sefer olacak 💜 bana ilk doğumumda 41 den sonra suniyle başlatabiliriz demişlerdi. Bence istersen verirler. Güzel haberlerini bekliyoruzz aşkoo
Burnumageliyoduslkmsn myangelson bana hiç öyle gelmiyor of çok stres yaptım ya sancım da azaldı nstde de 60 70 lere çıkan sancimda hiç çıkmadı sancı dedi bı tane hemşire gidip bugün onun üstüne işemek istiyorum cataldayken çok stresliyim şuan
Simay13 Burnumageliyoduslkmsn ayy inşallahhhh bu defa olur yaa. İnanıyorum bugünlü yarınki olacak. Strese girme. Sguat yap. Göbek at biraz 😁 dogurdummmm yazmanı beklicem bu paylaşiminin altınaaa. Doğum hikayenide rahat olunca paylaşırsinnn. Bende heyecan yaptım 🥳🥳🥳
myangelson Burnumageliyoduslkmsn kız stresten çocuğu geri mi tıktın içeri naptın 🤪 sakin ol canim o bebe buraya gelecek 🫂
Simay13 Burnumageliyoduslkmsn Allah seni napmasin emi. Kaç saat geçti üstünden. Gireyim bakayım kesin doğurmuştur dedim. Yatma hareket ettt. Yolladığn şarkıya oyna. Birşeyler yap. Merdiven in çık. Ucuna kadar gelmişsin ha gayrettt🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Siyahdnz Burnumageliyoduslkmsn aşko iste artık ya ciddi bebek ıcın de tehlıke doktor nıye bekliyor açılma fln varmı