Emire01 Ozlem_1997 ben ilk zamanlarda yemiştim bir sorun olmadı. Ama şu an şekerim var diye yiyemiyorum maalesef. Mesela en basiti bir döner bile yesem farkedyor ekmeği içindeki sosu. Mümkün mertebe evde kendiniz yiyin. Ben de yemek yapmama konusunda sıkıntı çekiyorum. Sağolsun eşim yardımcı bu konuda. Maske takıp öyle giriyorum mutfağa.
Aleynagunal Ozlem_1997 malesef 2 li test için başka hastaneye gittim doktor biraz deli çıktı kalp atışını bile dinletmedi ultrason kağıdı da vermedi onun için 9 unda kendi doktoruma gidiyorum orda sorucam belli olup olmadığını
Gebeyim-32 Ozlem_1997 10+5 teyim .en başından beri reflü oldum sonra 8. Ve 9. Haftada bulantım başladı 9. Hafta sonunda bi kere kustum ve tüm belirtiler kayboldu şuan her şeyi yerim iştahım açıldı 😂 haftaya ikili teste gidicem
hopefortomorrows Gebeyim-32 Maşallah şeytan kulağına kurşun. Midem bulanmıyor diyen gebelere çok özeniyorum ☺️
hopefortomorrows Ozlem_1997 ben zaten dışardan geleni de yiyemiyorum ki eşim kendisi için söylüyor. Çay, kahve, salçalı yağlı her şey, tatlıların hepsinden tiksindim. Sadece meyve, peynir ekmek, domates, yoğurt falan yiyebiliyorum.
Gebeyim-32 hopefortomorrows tüp bebek olduğu ve şekerim olduğu için diyetime dikkat ediyorum yağlı tuzlu beslenmiyorum paketli gıda sıfır , erken saat yemeği kesiyorum her gün yürüyüş yapıyorum belki bununla da ilgili olabilir bilmiyorum ki . İnşallah hepimiz sağlıkla alalım yavrularımızı kucağımıza ❤️
Sevdayaz Ozlem_1997 benim ikinci hamileliğim oğlumda da 4 ay mide bulantısı çektim. Tabi ki doğduğu zaman hepsi unutulacak ama zaman az daha hızlı geçse iyi olur valla😂 4 aydan sonrası çok iyi geçiyor insan özlüyor karnında ki zamanı. Benim oğlum da kolikti üatelik inşallah bu sakin olur😂
Ozlem_1997 Sevdayaz benimde 2.gebeliğim kızımda kolik ve reflü vardı çok zordu gerçekten. Sağlıklı olsunlarda geçecek hepsi .
nursanyildiz Belginylmz bence sus maşallah de bazıları çok rahat geçiriyor mide bulantı özellikle kusma iğrenç 10 haftalık hamileyim her sabah kusmayla uyaniyorum
Belginylmz nursanyildiz Walla çok uzukuyim öyle olablara dua ediyom yeminle çok zor mide bulantısı dan çok korkuyom kendimden geciyom çok dua ettim inşallah midem bulanmaz diye Allah’ıma şükür mide bulantim olmadı çok sukur
hopefortomorrows Gebeyim-32 amin inşallah. Allah hepimize güzel hamilelikler, kolay doğumlar ve hayırlı evlatlar nasip etsin. Bulantı da geçer, sancı da yeter ki yavrucaklar sağlıklı olsun
Sevdayaz Ozlem_1997 inşallah daha zoru varmış zaten 2 yaş atağı hiç bitmiyor ama varlıklarına bin şükür🌸🌸
Ozlem_1997 Vitamin olarak ne kullanıyorsunuz kızlar . Ek olarak extra ilaç verdi mi doktor . Ben vifolic kullanıyorum vitaminler ve balık yağı içeriyo
ciceklianne Ay ben iyiymişim çok şükür 10+3 teyiz. Hamile olduğumu unutuyorum 🤭🤭 cinsiyete gün sayıyorum