aysenuroztunc neslisahctnky-554 inşallah canım geçen ay da 12. Gün yumurtlama görmüştüm doktor kontrolüm vardı ertesi gün yumurtlamam yoktu bu testlere çok güvenemiyorum o yüzden
neslisahctnky-554 aysenuroztunc https://instagram.com/birgebeningunlugu?igshid=MzRlODBiNWFlZA== ovülasyon testini bu sayfadan almanı tavsiye ederim çok kalitesi testleri yanılma payı çok düşük ayrıca her soruna ilgiyle cevap veriyor ebru hanım
neslisahctnky-554 Happ senin son testin çok net olmuş görünüyor eğer eşinde bir sıkıntı yoksa üst üste değerlendirebilir sin eğer sperm sıkıntısı varsa gün aşırı değerlendirmek daha kaliteli oluyor.
Happ neslisahctnky-554 dün pik gördüm bugün değerlendirdim öncesinde tekrar test yapmıştım silikti düne göre çatladı sanırım
momsbaby22 neslisahctnky-554 eşim henüz hiç doktora gitmedi bilemiyorum yani var mı yok mu nasıl yapmalıyım
Happ neslisahctnky-554 kontrol edilmedi açıkcası 31 pik ise 1 inde değerlendirdim bugün de uzayan akıntım var değerlendirmem gerekiyor mu
neslisahctnky-554 momsbaby22 en son testin olmuş canım çatlama görene kdar teste devam et ve her günü değerlendir mutlaka inşallah karşılığını alırsın 🤲
aysenuroztunc Evet kozlar yorumlayın bakalım sanki bugün yaptığım daha net çıkmış bana mı öyle geldi bilemedim gerçekten olabilir mi böyle bişey 21.günde yumurtlama adet olmama 11 gün var 🤷♀️
neslisahctnky-554 Happ eğer testin yumurtlama gösteriyorsa evet değerlendirmen gerekiyor. Eşin için de hastaneye başvurmanız lazım test yapılıyor yönlendiriliyor ana önce sizin gidip bir kadın doğum doktoru ile görüşmeniz lazım
Happ neslisahctnky-554 yok çizgi kalmadı artık çatladığını düşünerek değerlendirsem mi acaba dedim akıntım çatlama akıntısına benzediği için