Sedanurumut minikmelegim_ o yüzden karnın çok belli oluyor demek ki benim normalde de kilom olduğu için iç karnım geniş sanırım
Sedanurumut Goksu2023 benim de geçen hafta giydiğim pantolum sıkmaya başladı bel çevremde giderek kalınlaştı
Gzm2781 Sedanurumut 12 kilo aldım 🤣🤣☺️☺️🤭 doktor dedi bebeğin kilo alıyor sen değil dedi ne kadar doğru bilmiyorum belki moralim bozulmasın diye demiste olabilir ☺️
Sedanurumut Gzm2781 bebeğin kilosu iyimi mesela ben fazla kilo almadım aldığım kilolarinda bebeğin kilosu suyu plesantasi falan olduğunu düşünüyorum. Ve gebelik şekerine baktırdın mi canim
Gzm2781 Sedanurumut 6 sında doktora gidecez 22+3 teyken 673 Gr di şuan 27 olduk kontrole gittiğimde gebelik şekerine bakılacak
SaMerve Sedanurumut 48 kiloyla hamile kaldım şuan 25 haftalığım 54 kilo olmuşum maşallahımız var 6 kilo😊
Sedanurumut Tugceduman61 hayır 24 haftalıkken söylediler. Azmı yoksa ben ultrasonun olduğundan fazla gösterdiğini düşünüyorum
Sedanurumut Ulvana doğumdan sonra ekmek yeme bol bol su ic cevremdekiler öyle yaptı baya kilo verdiler
Sedanurumut Tugceduman61 hala birşey yiyemiyorum mide bulantım bitmedi zayıf olursada şaşırmam eşime kalsa kedi kadar birşey doguracakmışım😂
Sedanurumut Prenses-3504 Yarım saat sonra bende 26 olucam insAllah♥️ Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.☺️ Cinsiyetiniz nedir