-Bal123- Belki ters teperde kızım gelmeye niyetlenir teyzeleri 38+5 olduk son 9 günümüz kaldı ama artık bir an önce doğmasını istiyorum 😂 dua edin de sancılarım baslasinda hemen gidiyim surdan hastaneye 🤲🤲🤲🐣
reisMom -Bal123- ah öyle olmuyor işte acılma olmayınca o sancı adamı öldürmüyor ama süründürüyor zira dün kahroldum
-Bal123- Cady bebek doğum pozisyonu aldı 36. Haftada 1cm acilmam vardı 37. Haftada nisanim geldi düzensiz sancılarım var ama gerçek sancılarım baslamiyo 🤦🏻♀️
Cady 38+0 benim açılma yok bebeğim doğum pozisyonunu almamış normal doğum yapmak istiyorum ama donmemesinden korkuyorum😌😌😌
Pinkflowers0 Bende 35. Haftada kontrole gittiğimde aşağı dönmüştü kafası. 36 da gittim başı yukarı dönmüş. Gelecekti vazgeçti sanırım. 🥲
-Bal123- Hazalaskin doktorum erken gelebileceğini söylemişti ve ikinci doğumum olacak Allah’ın izniyle o yüzden bu sabırsızlık 2 yaşında oğlum var bide 😂😂 peşinde kosamiyorum rahat rahat
-Bal123- reisMom Bilirim o sanciyi 😂😂 ilk doğumum da normal olmuştu ama ben acılara yürüyor korkmuyorum 😁😁😁😁
reisMom -Bal123- acı eşiğim düşük beni gercekten mahvetti o Ağrı 😪😪 2. Yapmam İcin bu günleri unutmam lazım 🥺