Bal_1604 Hilalay11 aa ne güzel bende bu hafta doktoruma söylemeyi düşünüyorum ben henüz sezeryan istediğimi de söylemedim 😂😂 yani krar vermemde uzun sürdü tabi
Koalammm Bal_1604 valla benimde hiçbir şey yapasim gelmiyor ama mecbur artik 😃 amin canım hepinizde inşallah 🙏❤️
Merve10 27 haftalığım herşeyi tam şuan ikinci gebeliğim küçüklerin bir kısmı ilk gebelikten kalma önceki kız bu erkek olduğu büyük aldım hep
Merve10 Bal_1604 valla canım doğumum Ağustos sonuna geliyor 20 sinden sonra eğer bu şekilde sizinde geliyorsa kesinlikle yazlık kıyafetler almayın araya gider muslin ve ince tarz zıbınlar alın hep .
Alparslannnn Bal_1604 hayırlısı herşeyin 🥰 hadiii inşallah allah rızkını versin herşey alınır zamanla ❤️
Alparslannnn Bektas-61 instagramda turnahome diye bir sayfa var oraya bir göz atın fiyatlar bence gayet iyi 🥰
Bal_1604 Mumm91 😂 bizimde çanta hazır değil şuan kızımla kahvemizi yudumluyoruz aman değmeyin keyfimize
Alparslannnn nino033 tabikide ben herşeyi aldım ordan ama sayfa nın adı tam olarak turna home diye yanlıs bakmayın
Bal_1604 nino033 hangi şehirde oturuyorsunuz bende mağza onerebilirim 😂😂 alışveriş yaptığım bı mağza istnabul soğanlı da
Ozgeguney Ant_9523 ben trendyolda angels secret diye bir mağazadan aldım fiyatı da uygun yerleri de çok güzel isterseniz siz de bir bakın. Tabi ben süslü püslü sevmediğim için oradan daha rahat şeyler aldım
Ant_9523 Merve10 vallahi ben antalya da yaşıyorum klima falan kullanılacak mecbur uzun kollu giydiririm heralde tek bilemiyorum da yenidoğan bebek sıcak da zatarlı soğuk da 🤷🏻♀️
Bal_1604 Merve10 benim ki tahminen Ağustos başına gelicek takımları uzun kol çıtçıtlı badyleri kısa aldım içine giydiririm yada çok sıcak olursa kullanırım diye ama bilemiyorum tabi