Gulirmak Bal_1604 bende 29. Haftadayım hastane çantasını 32 den sonra hazırlamayı düşünüyorum ufak tefek eksikler kaldı sadece 🌸
Bal_1604 Gulirmak bende biraz aldım çok çabuk büyüyor dedikleri için fazla biseyler almadım büyüdükçe ihtiyacı olanı almayı düşünüyorum 😌 bende 32 yada 34 .haftada hazırlamayı düşünüyorum ama bilemiyorum gücüm olurmu ozamana çok halsizim bu aralar sağlıkla kavusalim inşallah
Bal_1604 Hamalp ben en son 3 hafta önce gittim kontrole henüz donmemisti 😌🥰 sizin ne güzel herseyiniz hazır bizde oda takımı anne yani beşik aldık henüz araba v.s almadım. Sağlıkla kucagimiza alalım insallah
Erbasc Bal_1604 aynı haftadayız eksikler bitti sayılır büyük eksikler hariç bizde yıkamadık çantada hazır değil
Bal_1604 Erbasc 32 yada 34.haftada hazirlamayi düşünüyorum bende ama şuan bile çok yorgunum bilmiyorum gücüm olurmu ozamana 🥰😂
Gulirmak Bal_1604 aynen bende fazla birsey almadım 2. Çocuğum bu ablasından kalan zıbınlar falanda var ama bu defa erkek mecbur büyüdükçe alacağım Allah’ın izniyle 🥰
Bal_1604 Gunicka nasıl dayandiniz ben cinsiyeti ogrenince hemen almıştım bı kaç parça 😌 ama acele etmeye de gerek yok tabi birgunluk iş almak mühim olan yikayip.utulemek
Hamalp ilknursarenacar döner insAllah ya belki benimki de dönüp duruyordur😕 ama ben hissettim döndüğünü. Bida donmedi
Gunicka Bal_1604 evin bir az inanclari var ) o yuzden bende onemli olan sag salim gelmesi . InshAllah sagsalim kucagimiza aliriz bebisleri
nerminnn_ Bal_1604 herşeyi hazır aldım şuan 29+6 bu hafta yıkama ütüleme işini yaparım sonraki hafta da çantasını hazırlarım çalıştığım için anca olur yavaş yavaş
ozlemebe 29+1 bizde bugün kıyafetlerini yıkadım bir kısmını bende 30 haftadan sonra hazırlamayı düşünüyorum çantamızı😌 tecrübeli olanlar yada hazırlamış olanlar neler koyduklarınıda yazar mı acabaa?
Bal_1604 Prenses-3504 sezeryanda biraz daha erken oluyo sanırım 😌 hepimiz büyüyoruz yavaş yavaş sağlıkla kavusalim inşallah
Hilalay11 Prenses-3504 ben de 26. Haftamdayım sezeryan istediğim için doktorum 23 Ağustos 1 Eylül arası bir tarih seç bana söyle dedi