imera_fera123 Arkadaşlar... Misafirlikteydim. Tuvalete girdim. Bir baktım adet biter de böyle minik bir leke gelir ya öyle. Pıhtı gibi bir şey. Doktoruma gittik. Doktor ameliyattaydı. Ebeler nst baktılar hiçbir şey çıkmadı. Her şey iyi... Doktor alttan muayene istemiş, ben de çok korktum, alttan bakılması iyi değil Doğuma sebep oluyormuş diyorlar. Ondan hastaneden kaçtım.😰😰😰 Arkadaşlar bir şey olur mu? Ne olur yardım edin. On beş yirmi gün önce yine aynısı olmuştu. Onda da nst baktılar.
ayaniz imera_fera123 peki alttan baktırmassanız doktor nasıl bilecek ne oldugunu? Açıklık mı var rahimde genisleme mi var vs doktorun içine dogacak degil.. Bence yaptırın muayenenizi.. baska doktora gitsenizde alt muayene isteyecek
Hatunnn imera_fera123 ben her kontrolumde alttan muayene oluyorum erken dogum riskim olmasina ragmen kim diyor alttan muayene iyi degil diye anlamiyorum hala insanlar neden doktorculuk oynuyor, canm doktoruna guven sen
Ceyfer imera_fera123 neden cikiyosun canim ne alakasi var dogum baslamasiyla bende 29 haftadayim 2 kere cati muayenesi oldum erken dogum riskinden dolayi bide kan geldi diyosun bence tekrar git hastaneye
imera_fera123 Varol canım böyle tam kanama değil de minik bir sümükümsü kahverengi akıntı içinde hafif kırmızı kan
imera_fera123 Varol ayaniz Hatunnn Ceyfer Tugbaylmaz- Tgbylmz Esomami AygyulSina 1850 Misskaynak parasetamoll Buse01 tugbaarya Zeynp ebru23 reinamm Zeynp Esra7261 ebrarecem Lilbaby Esra7261 Dimple23 Haribo Kızlar çok teşekkür ederim yorumlarınız için. Doktora gittim, kızdı biraz. Sonra alttan muayene yaptı. Bir şey çıkmadı kızlar. Çok şükür. Mantar varmış. Rabbim hepimizin evladını bağışlasın, hepsinin zamanında gelmesini nasip eylesin. 🙏🙏💕💕
imera_fera123 ayaniz Hatunnn Ceyfer haklısınız kızlar çok korkuttular ilk bebeğim haliyle korktum. Alttan muayene erken Doğuma sebep olur dediler. Ter döktüm. 😰😰😰😰
Pinar38 Hatunnn aynen öyle ya doktor alttan muayene deyince öcü görmüş gbi oluyor herkes korkmayın Allah aşkına
ayaniz imera_fera123 hayır. Yurtdısında her muayenede alttan kamera sokan hastaneler var. Normal ultrasona almıyolar bile.korkmayn bisey olmaz
eljid imera_fera123 cnm ben hamileliğin boyunca alttan muane oldum onla alakası yok bence erken doğum yaptım ama enfeksiyondan oldu benimki
Tugbaylmaz- Biz ne yapabiliriz ki ? Doktordan daha iyi bilemeyiz, kaçmak yerine keşke muayene olup lekenin sebebini anlamaya çalışsaydınız.
ebrarecem imera_fera123 altan muayene erken doğuma sebep olmuyor günü yaklaşıp kanala inmeyen bebeğe uyarı vermek amaçlı bilerek dürtüyor bazı doktorlar sanırım bunu okudun ama o bilerek yapılan birşey. Alttan baktırmanda fayda var belki önemli birşeydir yatışın yapılması gerekir belki daha fazla ayakta kalma dinlen diyecek
Esomami imera_fera123 git baktir erken dogum riskin varsa erken gelmesindense onlem aliniyo serum igne falan
Tgbylmz imera_fera123 bi hafta önce 38 haftalıktım ve çatı muayenesi oldum ve nişanesi gelmiş biriyim buna rağmen benim hala doğumum olmadıysa çokta etkisi yok demektir , her şey herkeste olmaz siz muayenenizi olun
AygyulSina imera_fera123 allatn bakmak ne erken dogumu allah askina. Doktorun icerde kanama var mi diye bakicakti. Benimde basimdan gecti Nts bağladılar once idrar testi sonra doktor icerde kanama var mi diye alttan muayne etti en sonda ultrasona aldi. Nasil hastaneden kacarsin aklim almiyor. Doktorun neden dogunu baslaticak bisey yapsin 🙄🙄🙄
imera_fera123 AygyulSina haklısın canım benim doktorum yoktu ebeler vardı işte. Yarın tekrar gideceğim
1850 imera_fera123 ben şuana kadar 3 kez baktırdım alttan. Doktor kıbar baktıktan sonra bır zararı yok . Etrafın dedıklerıne aldanmayjn.kanama bolgesını ultrasonda görmezse alttan bakmak zorunda . Eger kanama varsa ona göre progestan başlar. İhmal etmeyın doktorunuz detaylı baksın.nolur nolmaz
Misskaynak imera_fera123 buradaki kimse doktordan iyi bilemez kotu bisey olmadan doktorunuza gidin bnce 👌🏻
parasetamoll imera_fera123 çok iyi yapmışsınız o zaman ilişkiye de girmeyin gebe iken hatta işemeyin mesela. 30 dan beri alttan muayene oluyorum risk var diye 36 oldum kim demişse prezeee atmış net. Sinir oluyorum böyle vajinal usg karşıtı el muayenesi karşıtı annelere tüm sorumluluk sizde doktor müneccim değil malesef .
imera_fera123 parasetamoll canım haklısın etraftaki insanlar beni korkuttu. Alttan bakınca Doğum başlıyor felan dediler. Ben de yarın gideceğim. Rabbim evlatlarımızı bağışlasın
Hafizeipek parasetamoll ben de başka bir postta vajinal USG nin düşük yapmadığını anlatmaya çalışıyodum sana baktım sen de aynısını yapıyomuşsun 😆
Buse01 imera_fera123 niye kactnki yani yemicek doktor kotu bise olsa doktorlar yapmaz degilmi ? Kanamanin sebebini arastiriyrlar onlarda